Iwona25 21.10.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 :)Jak widac pogoda pokrzyzowala nam plany,ale to nic, zdazymy to jeszcze nie jedna kawka nadrobic.Saa,a jak Wasz domek,pewnie nie dlugo sie wprowadzicie.Pochwal sie na jakim etapie jestescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 22.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Oj, pochwalę się, pochwalę... W weekend zmontowaliśmy kuchnię i wszystko się zmieniło. Nareszcie jest tak jak powinno być w domu - wszystko na swoim miejscu: zlew, czajnik, kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 22.10.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Gratuluje!!!Szczesciara!!Moze podeslesz jakies fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 23.10.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Jasne! Zbieram sie do tego już od dłuższego czasu. Tylko problem w tym, że w domu nie mam internetu, więc to grubsza operacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 26.10.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Planujemy w przyszlosci polaczyc kostka taras zadaszony, z otwartym(TJ.od drzwi potrojnych do podwojnych) Tzn. jak? Gdzie macie podwójne drzwi, bo u nas nie ma... My myśleliśmy o przedłużeniu tarasu w stronę tyłu domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 26.10.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Wlasnie z tylu domu mamy podwojne drzwi tarasowe.Dokladnie w tym samym miejscu gdzie Ty masz te piekne trzy duze okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 26.10.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Takie cosik by mi sie marzylohttp://img401.imageshack.us/img401/3853/wszechstronnaceramika.jpg' alt='wszechstronnaceramika.jpg'>[/img][/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 27.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Tak myślałam, tylko nie zanotowałam jakoś, że zrobiliście drugie wyjście z salonu a w tym odbiciu lustrzanym nie mogę się połapać. Mieliśmy podobny pomysł, tylko nie mamy wyjścia z tyłu domu i chodziłoby o wyłożenie czymś odcinka od tarasu na "tyły" do drugiego zakątka wypoczynkowego (grill). Po tym lecie, natomiast, widzę, że dużą część czasu spędzaliśmy na ganku z przodu domu. Może dlatego, że nie mieliśmy jeszcze tarasu Czas najlepiej pokaże, gdzie będzie się miło spędzało czas rano z kawą, a gdzie wieczorem z przyjaciółmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 27.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 te piekne trzy duze okna. A wiesz, jaki ja mam teraz zgryz, żeby dobrać jakąś sensowną dekorację okien do tych pięknych trzech sztuk? Czy każde oddzielnie, czy wszystkie razem potraktować, czy rolety, czy zasłonki, jedna szyna, czy trzy... Może masz jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 27.10.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A jaki preferujesz styl w salonie,nowoczesny czy raczej cos tradycyjnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 27.10.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 tradycyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 27.10.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 To ci mi sie podobahttp://www.studiodekoracjiokien.pl w galerii nowoczesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 27.10.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 O, widzę nowe zdjecia - Ty raczej wolisz nowocześnie Ale kuchnia ładna, nie w moim stylu ale ładna, taka czysta i jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 27.10.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 U mnie przewiduje glownie rolety rzymskie i ciezkie zaslony...chodz nieukrywam,ze podobaja mi sie rowniez gladkie firanki spiete np.po srodku okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 27.10.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Myślałam, że wolę tradycyjny a okazuje się, że wcale nie Te rolety w nowoczesnych wnętrzach bardzo mi się podobały i chyba lepiej wyglądają niż jedna zasłona + firanka na trzy okna (było takie zdjęcie, zdaje się w tradycyjnych). Ale co zrobić w dzień, kiedy chcę mieć i widno i intymnie Bez firanki ani rusz! I co, firanka na wierzch czy pod spód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 27.10.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ale co zrobić w dzień, kiedy chcę mieć i widno i intymnie Bez firanki ani rusz! I co, firanka na wierzch czy pod spód? (alt+q) Ja zamiast firanki zrobilambym rolety rzymskie z lekko przeswitujacego materialu,ktore po sciagnieciu na dol dawalyby conajmniej 80% switla i do tego ciezkie,dlugie zaslony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 27.10.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mnie też się podobają rzymskie. Myślałam o takim lekkim, jasnym materiale na roletach. Teraz mamy bardzo, bardzo cienkie prześcieradła w kolorze ecru (tak prowizorycznie) ale w dzień nic nie widać, co za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 27.10.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 z takiego np materialu roletyhttp://www.dekortex.com.pl/galeria/firany-nowoczesne-01.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 27.10.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 kurcze zapomnialam jak wkleic obrazek z netu,a chce ci przeslac fajna fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 27.10.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 http://www.dekortex.com.pl/galeria/firany-nowoczesne-01.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts