Iwona25 27.10.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 no nie wzchodzi,zapomnialam jak to lecialo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 28.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 OK, podejrzałam sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 28.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 he he wlasnie dostalam wycene kuchni nr2 MEBLE,BLAT I SPRZET 85TYS.ZL t Te meble to chyba ze zlota. Noo coz,pomarzyc zawsze mozna O Jezuńciu! 85 tys.?! Nr 2 to ta "Wrzosowa"? Mnie się najbardziej podoba 3 i 4 (fronty Zebrano lub podobne). Wycenili Ci tę ze zdjęcia, czy kuchnię do M16? Ostatnio widziałam reklamę Maxx Kuchnie (czy jakoś podobnie) - nie wiem, co to za firma ani po ile mają kuchnie ale w ofercie było, że jak kupisz u nich kuchnię to dostajesz 5 sprzętów AGD. Sprzęty były na zdjęciu: zmywarka, kuchnia, itp., słowem wszystko, co w kuchni potrzebne, może nie wypasione ale znanych marek. Natychmiast wyobraziłam sobie, ile tam może kosztować zabudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 28.10.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Poposilam o cene kuchni(WRZOSOWA),w takim komplecie jak na zdjeciu.Cena mnie przerazila,myslalam ze ze sprzetem wyjdzie tak ok 25-30tys,ale 85,to juz przesada.Szkoda,bo salon z tymi kuchniami znajduje sie niedaleko od nas,i pozatym strasznie mi sie spodobaly te meble..ale trudno,z pewnoscia znajdziemy cos innego.Musze sprawdzic w internecie co to za meble Maxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 29.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Jak to dobrze, że my już mamy to za sobą... Projekty kuchni zmieniałam chyba przez pół roku (dla nie wtajemniczonego oka mogły się wydawać takie same ) aż przyszedł czas, że po prostu trzeba było się zdecydować. Którejś soboty pojechaliśmy do Ikei, dopracowaliśmy projekt z pracownikiem sklepu, zapłaciliśmy, odebraliśmy i wieczorem szafki były skręcone. Następnego dnia zamówiłam sprzęt w sklepie internetowym, w środę był zamontowany. Po tylu miesiącach "bujania się" z kuchnią było mi już wszystko jedno. Teraz cieszę się tym, co mam. Wydaliśmy 7 500 zł. Brakuje nam okapu, ewentualnie zmywarki, choć mnie ona nie jest potrzebna, i szafki górnej lub półek. Dokupi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 29.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 JAK PECH TO PECH Wlasnie dostalismy wiadomosc,ze kierowca,ktory wiozl nasze okna,mial wypadek i wszytkie szyby sie potukly...ciekawe ile w tym prawdy. Jesli tak bylo mam nadzieje,ze kierowcy nic sie nie stalo i ze szybko dowioza nastepne okna. SZKODA:(Dalej trzeba czekac.. Tylko spokojnie, szkoda zdrowia na nerwy - nie teraz to za tydzień lub miesiąc . Tego nauczyła mnie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 30.10.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Po tylu miesiącach "bujania się" z kuchnią było mi już wszystko jedno. Teraz cieszę się tym, co mam. Wydaliśmy 7 500 zł Tylko pozazdroscic...Tez tak chce .... A Ty nie schwalaj tylko wysylaj fotki,bo chyba pękę z ciekawosci:p A w jakim kolorze ta Twoja kuchnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 03.11.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Biała.Jutro wkleję zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 03.11.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 hihi czekam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 04.11.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 hihi? już się śmiejesz? Kuchni dziś nie będzie, bo wczoraj nie udało mi się zrobić zdjęć ale umieściłam zdjęcie elewacji i podłogi w wątku http://forum.muratordom.pl/m16a-z-muratora-wariant-i,t103329-120.htm W oknach ujrzysz prześcieradła, o których wspominałam (po 6 czy 9 zł/szt.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 04.11.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 WOW SAA,piekny dom.Jestem pod wrazeniem...A te okna,cudooo.Jaki kolor elewacji,prosze o firme i numer hihih tak na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 04.11.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 aha,w dalszym ciagu czekam na zdjecia kuchni .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 04.11.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Saa,jak dobrze widze na zdjeciu to chyba macie zaluzje zew. jesli tak to napisz mi prosze jaki jest ich koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 05.11.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Nie, nie mamy. A na którym zdjęciu je widzisz? Na elewacji: nad oknami i bramą garażową? To cień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 06.11.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 cos mi sie przewidziało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 13.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No i mamy stan surowy ZAMKNNIETY:) Montaz okien bez zarzutow,szybko i profesjonalnie,ale .... z brzydkimi klamkami.Panowie zapomnieli,ze zamowilismy satynowe,a nie plastikowe brazowe.W sumie to nic wielkiego sie nie stalo,zaraz zadzwonie do pana X,i wszystko odkrecimy...Najwazniejsze byc dobrej mysli.... Gratuluję! Zimą odpoczywacie czy lecicie dalej z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 14.11.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 No i mamy stan surowy ZAMKNNIETY:) Montaz okien bez zarzutow,szybko i profesjonalnie,ale .... z brzydkimi klamkami.Panowie zapomnieli,ze zamowilismy satynowe,a nie plastikowe brazowe.W sumie to nic wielkiego sie nie stalo,zaraz zadzwonie do pana X,i wszystko odkrecimy...Najwazniejsze byc dobrej mysli.... Gratuluję! Zimą odpoczywacie czy lecicie dalej z budową? Powiedzmy,ze odpoczywamy:) Poszukujemy wlasnie dobrego elektryka i hydraulika,w sumie to namiary juz mamy,porownujemy tylko ceny.Powoli zastanawiamy sie tez nad kominkiem,czy zrobic z plaszczem wodnym czy nie.Moze cos podpowiesz,jak macie u siebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 14.11.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Saa,robiliscie moze ogrzewanie podłogowe w kuchni i salonie.Jesli tak to napisz prosze czy dodatkowo montowaliscie grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 16.11.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Podłogowe mamy tylko w łazience i wiatrołapie. W kuchni i salonie mamy deski, więc nawet nie rozważaliśmy takiego rozwiązania. Ale teraz już wiem, że nie chciałabym podłogówki w pokojach czy kuchni. Byliśmy u znajomych, którzy mają podgrzewaną podłogę w salonie i nie mogłam wysiedzieć ze stopami na podłodze. Ogólnie, przeszkadza mi ciągłe ciepło / gorąco w stopy, nie lubię przegrzewać się "od spodu" W wiatrołapie jest ok, bo, gdy przychodzę z dworu, to miło jest poczuć ciepłełko od samego progu. Tak więc, jeżeli nie macie doświadczeń z ogrzewaniem podłogowym, to lepiej sprawdźcie, czy Wam to pasuje w codziennym użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 19.11.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a kominka nie mamy do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts