Iwona25 09.03.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witaj Saa!!!Tak myslalam,ze zrobilas sobie pare dni urolpu.Ja w tym czasie podjelam pare trudnych wyborow.Zrezygnowalismy za porada naszej Pani od kuchni z kaloryferow pod oknem-bedzie tylko podlogowka.W taki sposob moge spokojnie ustawic zlew pod oknem zyskujac przy tym miejsca na blaty.Zrezygnowalismy ze schodow lekko zaokraglonych,beda takie jak w projekcie,tzn.zabiegowe ze spocznikiem.Podobne jak u AGI tylko wezsze.Czekamy na druga wycene,bo 14 tys troche mnie zmrozilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 09.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 A mieliście w projekcie kaloryfery pod oknem? To rzeczywiście niewygodne. U nas był w projekcie jeden - na waskiej ściance pomiędzy salonem a kuchnią, przy spiżarni. Tak też zrobiliśmy.Schody mamy wylewane, więc nie mam pojęcia, ile mogą kosztować schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 09.03.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Przywitać się przyszłam. Tak sobie miło konwersujecie, że aż nieładnie przeszkadzać . Iwonko, u nas w kuchni też nie ma kaloryfera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 09.03.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 saa,tak u nas w projekcie byly pod oknem,ale nie bylo podlogowki.Mysle,ze jak damy podlogowke to wystarczy.Lilan,absolutnie nie przeszkadzasz.Milo,ze ktos wogole tu zaglada,a przy okazji dzieli sie swoimi pogladami,czy tez realizacjami.Na poczatku martwilam sie,ze sama podlogowka nie wystarczy,ale tyle osob tak robi,ze az grzech byloby zrobic inaczej :)Suma sumarum juz zdecydowalismy,najwyzej bedziemy sie dogrzewac wzajemnie z mezusiem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 09.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 15.03.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Kuchnia jest otwarta na salon - będzie ciepło. Choć, nie wiem, czy nie życzyć Wam chłodu U nas nie ma podłogówki a grzejnik w kuchni prawie cały czas zakręcony. Grzał tylko w największe mrozy. Iwona, chciałam się jeszcze wtrącić w innej sprawie: zauważyłam, że w projekcie masz wejście do spiżarni od strony korytarza, tak też planowałaś kuchnię. Ale muszę napisać, że wejście do spiżarni wprost z kuchni, to jest to, co bardzo doceniłam mieszkając w M16a. Mam nadzieję, że nie namieszałam Nie zabij mnie za te zdjęcia. Wyobraź sobie, że tylko wróciłam z urlopu, zostałam wysłana na trzydniową konferencję. Ale teraz to już napewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 17.03.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Iwona, chciałam się jeszcze wtrącić w innej sprawie: zauważyłam, że w projekcie masz wejście do spiżarni od strony korytarza, tak też planowałaś kuchnię. Ale muszę napisać, że wejście do spiżarni wprost z kuchni, to jest to, co bardzo doceniłam mieszkając w M16a. Mam nadzieję, że nie namieszałam Saa,dziekuje za sugestie.To prawda,ze w projekcie spizarka jest od strony korytarza,ale zmienilismy to i wejscie do spizarki mamy w kuchni .Na tej scianie nie planuje juz zadnej zabudowy ,mysle ze tak bedzie fajnie.Czekam na Twoje zdjecia z niecierpliwoscia,wybaczam Ci opoznienie,ale teraz juz mnie nie zawiedz Podjelismy juz ostateczna decyzje co do kaloryferow w kuchni.TZN robimy tylko podlogowke.Panowie lada momemn wchodza,chodz w sumie juz powinni dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saa 18.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 OK, już widzę drzwi. Oczywiście, na wizualizacji szukałam spiżarni od "mojej" strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 28.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 witam dotarlam sladami z kuchni faktycznie masz bardzo podobna mysle, ze dobrze wybralas, ze na wyspie tylko plyta, bedzie wiecej blatu roboczego widze, ze masz wyspe z jednym rzedem szafek a potem tylko wysoki blat hmmmm .... moze ja tez tak zrobie ... trzeba znowu pomyslec widzialam wanny jakie wkleilas - swietne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 29.03.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 widze, ze masz wyspe z jednym rzedem szafek a potem tylko wysoki blat hmmmm .... moze ja tez tak zrobie ... trzeba znowu pomyslec Szczerze przyznam,ze bardziej podobaja mi sie szerokie wyspy bez tego wysokiego blatu,ale wiem,ze taki barek bedzie praktyczniejszy i wyspa bedzie lepiej wykorzystana.W kazdym badz razie u mnie to tez temat jeszcze do przemyslenia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts