Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika I&P

Recommended Posts

Witaj Saa!!!

Tak myslalam,ze zrobilas sobie pare dni urolpu.Ja w tym czasie podjelam pare trudnych wyborow.Zrezygnowalismy za porada naszej Pani od kuchni z kaloryferow pod oknem-bedzie tylko podlogowka.W taki sposob moge spokojnie ustawic zlew pod oknem zyskujac przy tym miejsca na blaty.

Zrezygnowalismy ze schodow lekko zaokraglonych,beda takie jak w projekcie,tzn.zabiegowe ze spocznikiem.Podobne jak u AGI tylko wezsze.Czekamy na druga wycene,bo 14 tys troche mnie zmrozilo.

• Odpowiedzi 109
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A mieliście w projekcie kaloryfery pod oknem? To rzeczywiście niewygodne. U nas był w projekcie jeden - na waskiej ściance pomiędzy salonem a kuchnią, przy spiżarni. Tak też zrobiliśmy.

Schody mamy wylewane, więc nie mam pojęcia, ile mogą kosztować schody.

saa,tak u nas w projekcie byly pod oknem,ale nie bylo podlogowki.Mysle,ze jak damy podlogowke to wystarczy.

Lilan,absolutnie nie przeszkadzasz.Milo,ze ktos wogole tu zaglada,a przy okazji dzieli sie swoimi pogladami,czy tez realizacjami.Na poczatku martwilam sie,ze sama podlogowka nie wystarczy,ale tyle osob tak robi,ze az grzech byloby zrobic inaczej :)Suma sumarum juz zdecydowalismy,najwyzej bedziemy sie dogrzewac wzajemnie z mezusiem:P

Kuchnia jest otwarta na salon - będzie ciepło.

Choć, nie wiem, czy nie życzyć Wam chłodu :wink:

U nas nie ma podłogówki a grzejnik w kuchni prawie cały czas zakręcony. Grzał tylko w największe mrozy.

Iwona, chciałam się jeszcze wtrącić w innej sprawie: zauważyłam, że w projekcie masz wejście do spiżarni od strony korytarza, tak też planowałaś kuchnię. Ale muszę napisać, że wejście do spiżarni wprost z kuchni, to jest to, co bardzo doceniłam mieszkając w M16a. Mam nadzieję, że nie namieszałam :oops:

Nie zabij mnie za te zdjęcia. Wyobraź sobie, że tylko wróciłam z urlopu, zostałam wysłana na trzydniową konferencję. Ale teraz to już napewno...

Iwona, chciałam się jeszcze wtrącić w innej sprawie: zauważyłam, że w projekcie masz wejście do spiżarni od strony korytarza, tak też planowałaś kuchnię. Ale muszę napisać, że wejście do spiżarni wprost z kuchni, to jest to, co bardzo doceniłam mieszkając w M16a. Mam nadzieję, że nie namieszałam

Saa,dziekuje za sugestie.To prawda,ze w projekcie spizarka jest od strony korytarza,ale zmienilismy to i wejscie do spizarki mamy w kuchni .Na tej scianie nie planuje juz zadnej zabudowy ,mysle ze tak bedzie fajnie.Czekam na Twoje zdjecia z niecierpliwoscia,wybaczam Ci opoznienie,ale teraz juz mnie nie zawiedz :p

Podjelismy juz ostateczna decyzje co do kaloryferow w kuchni.TZN robimy tylko podlogowke.Panowie lada momemn wchodza,chodz w sumie juz powinni dzialac.

• 2 weeks później...

witam :)

dotarlam sladami z kuchni ;)

faktycznie masz bardzo podobna :) mysle, ze dobrze wybralas, ze na wyspie tylko plyta, bedzie wiecej blatu roboczego

widze, ze masz wyspe z jednym rzedem szafek a potem tylko wysoki blat

hmmmm .... moze ja tez tak zrobie ... trzeba znowu pomyslec ;)

widzialam wanny jakie wkleilas - swietne sa :)

widze, ze masz wyspe z jednym rzedem szafek a potem tylko wysoki blat

hmmmm .... moze ja tez tak zrobie ... trzeba znowu pomyslec ;)

Szczerze przyznam,ze bardziej podobaja mi sie szerokie wyspy bez tego wysokiego blatu,ale wiem,ze taki barek bedzie praktyczniejszy i wyspa bedzie lepiej wykorzystana.W kazdym badz razie u mnie to tez temat jeszcze do przemyslenia:P