Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Budowy Gargamela

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znowu trzeba czekać aż skończy się zima. Prawdopodobnie za rok o tej porze już nie będę się nią przejmować bo będziemy wykańczać środek domku.

A teraz dokładnie jak rok temu musimy czekać na wiosnę. Dwa dni temu Panowie hydraulicy dokończyli rozprowadzać inst. wod-kan.

Zamierzamy ogrzewać dom gazem. Zaplanowaliśmy zakup kotła kondensacyjnego, jednofunkcyjnego, w tym dwa obiegi w domu. Góra grzejniki i podłogówka łazienka oraz dół: grzejniki i podłogówka: w salonie (częściowo pod panelami), jadalni, korytarzu, kuchni, wiatrołapie i łazience. Skupiliśmy troszkę towaru w starych cenach: m.in. wełnę do poddasza, materiał do podłogówki i styropian pod posadzki.

Moje inspiracje łazienkowe: ciekawa jestem czy przez kolejny rok dużo się zmieni. Jak większość na forum lubię szarości ... ale chyba nie w łazience. Tu marzy mi się kolor ciepły w połączeniu z jakimś extra akcentem - dekorem i drewnem - mam na myśli moją dolną (osobistą łazienkę) łazienkę. Górną będę urządzać z myślą o chłopakach.

http://images37.fotosik.pl/509/d0a187ca0b22eac2.gif

• 2 years później...