Arturo333 05.08.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Szanowni Państwo,nie będę ,z racji nieznajomości rzeczy zbyt precyzyjny w opisie,ale dostałem ofertę następującą:100 m ogrodzenia (klasyczne słupki w klinkierze na podmurówce).Słupki co 2,5 mb.Dołek w ziemi:-)- 40 cm,ponad ziemią - 30 cm.Podłoże to glina.Przerwa na bramę 3,5 m,bramkę oraz coś ,w czym schowa się śmietnik.Kwota bez obłożenia klinkierem i wymurowanych słupków (samo zbrojenie chyba) to 30 zł za m.b.Serdecznie proszę o ewentualne sugestie dot. ceny,może rady dot.wykonawstwa?zlecę dobrym fachowcom wykonanie ogrodzenia ,100 mb.,słupki klasyczne,co 2,5 m,.Pozdrawiam:Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werty85 05.08.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 jak dla mnie gdybm to robił to cena dobra a nawet bardzo ,tylko troche płytko pod te slupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 05.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 cena b.dobra,ja mam ofertę ok 70/mb.głębokość to min 80cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts