Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu było wakacyjne last minute 2009 na forum

Recommended Posts

Jedziesz na wakacje, chcesz się po drodze zatrzymać? Przyjmiesz na nocleg podróżujących forumowiczów? Chętnie będziesz gościł forumowiczów przez weekend lub dłużej?

Po raz kolejny inicjujemy wakacyjną wymianę dobrych usług na forum - tym razem chyba już ostatniej szansy, zważywszy termin.

Zasady:

1. Jeśli chcesz przyjąć forumowiczów na nocleg, podaj miejscowość. Nie musisz podawać adresu - korespondencja odbywa się poprzez "prywatne wiadomości".

2. Akcja na forum jest tylko zachętą do samopomocy forumowiczów. Sam musisz zadbać o bezpieczeństwo i szczegóły organizacyjne. Kieruj się zasadą ograniczonego zaufania.

3. Korzystając z gościny, złóż taką samą propozycję - zasada wymiany usług to żelazny punkt akcji.

Udanych wakacyjnych last minute!

a to może komuś się przyda :)

Jakby trafił w miejsce gdzie nie ma kogoś z FM, a chciałby za darmo przespać się/pozwiedzać z kimś miejscowym to można skorzystać z:

http://www.hospitalityclub.org/

http://www.couchsurfing.org/

lub dla tech co nie mają przekonania wyszukać sobie coś ciekawego w bazie hotelowej:

http://www.booking.com/

(warto po wybraniu interesującego nas hotelu wejść na jego www bo może okazać się że poprzez www jest taniej :)

mam na furtce wejściowej znaczek forumowicza Muratora, który dostałem od jednej znajomej. Okolice Stalowej Woli. Trasa na Biłgoraj. Tak w okolicy połowy drogi. Jeden pokój wolny. Mozliwe dostawki (rozkładane fotele). Miejsce na namiot. W ogrodzie można palić ognisko i upiec kartofle. Grill obok.

ja to do Selimma bym pojechała, ale nie zaprasza ....

może obawia się tłoku

ale jakby co to jestem I w kolejce coby bałaganu nie było :D

u niego ponoć nie ma bałaganu ino Fehg Shui :roll: :lol:

no , ale powiem ... że ja jestem druga w kolejce :roll: ... a może obie razem pojedziemy? :D

No co wy dziewczyny, przecież już w drugim poście tego wątku zapraszał :D
Ja, to mogę jakąś babę zaprosić

bo ..do facetów- to jakoś przekonania nie mam :lol:

sel dawaj adres - będziesz miał czegoś chciał :lol:

Yeti,

nie zrozumiałeś, on chce BABĘ!!

nooo...

ten selimm to straszny pies na baby jest !!!! :wink: :lol:

• 2 weeks później...