Redakcja 05.08.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jedziesz na wakacje, chcesz się po drodze zatrzymać? Przyjmiesz na nocleg podróżujących forumowiczów? Chętnie będziesz gościł forumowiczów przez weekend lub dłużej? Po raz kolejny inicjujemy wakacyjną wymianę dobrych usług na forum - tym razem chyba już ostatniej szansy, zważywszy termin. Zasady: 1. Jeśli chcesz przyjąć forumowiczów na nocleg, podaj miejscowość. Nie musisz podawać adresu - korespondencja odbywa się poprzez "prywatne wiadomości". 2. Akcja na forum jest tylko zachętą do samopomocy forumowiczów. Sam musisz zadbać o bezpieczeństwo i szczegóły organizacyjne. Kieruj się zasadą ograniczonego zaufania. 3. Korzystając z gościny, złóż taką samą propozycję - zasada wymiany usług to żelazny punkt akcji. Udanych wakacyjnych last minute! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.08.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja, to mogę jakąś babę zaprosić bo ..do facetów- to jakoś przekonania nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 05.08.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Gdyby ktoś przejeżdżał przez aglomerację Salt Lake City, u mnie może się śmiało zatrzymać. Znajdzie się wolna sypialnia z łazienką. Mogę również poobwozić wygodnym samochodem po bardzo pieknej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.08.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Pigwa, ja wiedziałam, że Ty masz dobre serducho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.08.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Pigwa, ja chętna a ciekawe, czy ktoś chciałby nocować w dopiero wykańćzanym domu? ewentualnie pożyczę namiot i kawałek pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 też bym była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 08.08.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Walcie jak w dym, tylko muszę wcześniej wiedzieć, bo dużo bywam w świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzZZzz 09.08.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 a to może komuś się przyda Jakby trafił w miejsce gdzie nie ma kogoś z FM, a chciałby za darmo przespać się/pozwiedzać z kimś miejscowym to można skorzystać z: http://www.hospitalityclub.org/ http://www.couchsurfing.org/ lub dla tech co nie mają przekonania wyszukać sobie coś ciekawego w bazie hotelowej: http://www.booking.com/ (warto po wybraniu interesującego nas hotelu wejść na jego www bo może okazać się że poprzez www jest taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.08.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 mam na furtce wejściowej znaczek forumowicza Muratora, który dostałem od jednej znajomej. Okolice Stalowej Woli. Trasa na Biłgoraj. Tak w okolicy połowy drogi. Jeden pokój wolny. Mozliwe dostawki (rozkładane fotele). Miejsce na namiot. W ogrodzie można palić ognisko i upiec kartofle. Grill obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Trzebinia, przy trasie Kraków - Katowice zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Trzebinia, przy trasie Kraków - Katowice zapraszam skoro nalegasz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.08.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ja to do Selimma bym pojechała, ale nie zaprasza .... może obawia się tłoku ale jakby co to jestem I w kolejce coby bałaganu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ja to do Selimma bym pojechała, ale nie zaprasza .... może obawia się tłoku ale jakby co to jestem I w kolejce coby bałaganu nie było u niego ponoć nie ma bałaganu ino Fehg Shui no , ale powiem ... że ja jestem druga w kolejce ... a może obie razem pojedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.08.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 No co wy dziewczyny, przecież już w drugim poście tego wątku zapraszał Ja, to mogę jakąś babę zaprosić bo ..do facetów- to jakoś przekonania nie mam sel dawaj adres - będziesz miał czegoś chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.08.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No co wy dziewczyny, przecież już w drugim poście tego wątku zapraszał Ja, to mogę jakąś babę zaprosić bo ..do facetów- to jakoś przekonania nie mam sel dawaj adres - będziesz miał czegoś chciał Yeti, nie zrozumiałeś, on chce BABĘ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.08.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No co wy dziewczyny, przecież już w drugim poście tego wątku zapraszał Ja, to mogę jakąś babę zaprosić bo ..do facetów- to jakoś przekonania nie mam sel dawaj adres - będziesz miał czegoś chciał Yeti, nie zrozumiałeś, on chce BABĘ!! nooo... ten selimm to straszny pies na baby jest !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.08.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 W dzisiejszym świeciekobity za dużo swobody myślowej mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.08.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 idź sie lepiej wykąp PS. weszłam durna na Twoja stone www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.09.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No co wy dziewczyny, przecież już w drugim poście tego wątku zapraszał Ja, to mogę jakąś babę zaprosić bo ..do facetów- to jakoś przekonania nie mam sel dawaj adres - będziesz miał czegoś chciał Sel - ja to się nawet ogolić mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts