mackoj 05.08.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam, Bedę obmurowywał komin systemowy cegła klinkierową - połówkową (to wynika z miejsca pomiędzy krokwiami). Chciałbym skorzystać z cegły pełnej - aby uniknąć ewentualnego przeciekania komina (choć w tej sprawie widziałem już sprzeczne opinie, to myślę, że nie zaszkodzi na mój jeden mały komin jednak skorzystać z pełnej cegły). No i teraz mam problem, bo cegły połówkowe są tylko tzw. "dziurawki".Pozostaje kupić pełną cegłę i ją przeciąć. Mój wykonawca nie jest zbyt chętny na cięcie, więc chciałbym znaleźć sprzedawcę (lub kogokolwiek), który taką cegłę mi potnie. Znacie kogoś takiego w okolicach Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 05.08.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Raz ktoś mi mówił że połówke klinkiera można dostać,myśle że może poszperać troche w internecie to może akurat lub po hurtowniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts