morfeusz1 25.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 U nas też kiepsko teraz z wolnym czasem, ale jak jest to w weekendy jakieś wycieczki za miasto, w ladne miejsca: okolice gory Ślęży, kotlina kłodzka, kotlina jeleniogórska, Góry Sowie ale nie chodzimy po górach, tylko tak lubimy się zaszyć w jakimś ładnym miejscu i po prostu popatrzeć na krajobraz Poza tym rower No, a ja uwielbiam czytać, na to mam czas wieczorami przed snem. Jestem nałogowym "czytaczem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.08.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Jeśli znasz jeszcze jakieś jeziora lub zalewy- daj znać. Z Niepołomic najbliżej na kąpielisko w Przylasku Rusieckim. Nawet strzeżone jest. Kawałek plaży, trochę trawki pod topolami, kilka zejść do wody niestrzeżonych, dzięki czemu można się zamoczyć bardziej niż do pasa bez gwizdów ratowników. Niestety tłum ludzi z których duuuża część namiętnie griluje wędząc wszystkich wokół w śmierdzącym dymie. Jest jeszcze kąpielisko między Puszczą a Wolą Batorską chyba (byliśmy tam wiosną na rekonesansie), ale tam jeszcze się nie kąpaliśmy. Mnie się marzy jakieś większe jeziorko z przejrzystą wodą, bez tłumu ludzi... Trzeba było się na Kaszubach albo na Pojezierzu Drawskim wybudować... Los jednak rzucił nas pod Kraków - w góry blisko, a przecież zimą (na narty) gorzej się jeździ niż latem, więc nie jest to wcale takie złe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertos 26.08.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Morfeusz - ja bardzo nie lubię książek. Próbowałem się do nich przekonać wielokrotnie, kupowałem książki w interesującej mnie tematyce, a mimo wszystko fascynacja czytaniem kończyła się na drugiej stronie tekstu, dlatego podziwiam osoby, które potrafią usiąść i jednego dnia przeczytać nawet całą książkę - dla mnie to zupełnie nie osiągalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 26.08.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 wolny czas spędzam z córką starajac się zapewnić jej wszystko ,co zapewnić moze siedmiomiesięcznemu dziecku ojciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 26.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Wolny czas ? A co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.08.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 W wolnym czasie oddaje sie swojemu hobby - drzemie albo śpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.08.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 W wolnym czasie oddaje sie swojemu hobby - drzemie albo śpię. po Twoim wpisie od razu mi lżej na duszy, ze nie jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.08.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Na ryby - w kaździuteńki wolny dzieńNa ryby - nad leniwą rzeczkę w cieńzabieramy sprzęt i starkęa na drzwiach wieszamy kartkęNie wracamy aż we czwartekzapuszczamy się pod WarkęNa ryby - by zielony wdychać chłódNa ryby - by odbiciem tykać wódJedną twarzą łyknąć z flaszyDrugą z toni w niebo patrzyćNa ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertos 27.08.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Uwielbiasz wędkowanie? Ja jeszcze kilka lat temu chodziłem łapać ryby na ... rękę Wędkowanie nigdy nie było dla mnie zbyt pasjonującym zajęciem, a takie łapanie na rękę to prawie ekstremalny sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sofie 27.08.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Na ryby - w kaździuteńki wolny dzień Na ryby - nad leniwą rzeczkę w cień zabieramy sprzęt i starkę a na drzwiach wieszamy kartkę Nie wracamy aż we czwartek zapuszczamy się pod Warkę Na ryby - by zielony wdychać chłód Na ryby - by odbiciem tykać wód Jedną twarzą łyknąć z flaszy Drugą z toni w niebo patrzyć Na ryby... A potem ryby w folię aluminiową i na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertos 28.08.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Hmmm.... rybki z grilla? A tego jeszcze nie próbowałem. Jakieś konkretne rybki? Płocie? Czy masz jakiś swój własny patent? Ten weekend zapowiada się ciepły, więc będzie jeszcze ostatnia okazja na grillowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sofie 28.08.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Na grilla nadaje się prawie każda ryba, może lepiej z tymi mniejszymi nie eksperymentować. Chyba najczęściej jedliśmy pstrąga. Do ryby wsadzam masło, pietruszkę, czosnek, pieprz, cytrynę. Sama wsadzam rybę do prażarki, taki metalowych kleszczy, ale można też zawinąć po prostu w folię aluminiową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 02.09.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 my w wolnym czasie (od niedawna) bawimy się w geocaching. a tak to standardowo - rowery, wędkowanie, łażenie po lesie. a odnośnie rybki z grilla to są rewelacyjne, zarówno te większe jak pstrąg jak i drobnica typu płotki, okonki - rewelka (tylko te duże robię w folii alu, a te małe bezpośrednio na ruszt - trzeba je posmarować olejem z obu stron, żeby nie przywarły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza 23 31.03.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 ja postanowiłam ze swoj domowy bałagam zostawiam mezowi a sama jade na kilka dni urlopu. Musze odpoczac od tego domowego bałaganu.. zmieniamy kuchnie , ale mam juz dosc.. Wynajelismy firmę remontowa ale brakuje mi słow. Wybrałam Augustów i Kompleks Hotelowy Logos ył ktos z was tam ? ozecie cos polecic? Tzn zrobiłam rezerwacje , ale nie wiem do konca .. Moze zostane i bede ich pilnowac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwinto 14.04.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 U mnie czas wolny to sport i spotkania ze znajomymi. Prowadzę raczej siedzący tryb życia, więc zdecydowałem się na siłownie i sztuki walki - chodzę w sumie 4-5 razy w tygodniu i bardzo sobie chwalę. kiedy trafi się więcej czasu wolnego to wyjazdy i podróże - to kolejna moja pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1domatorka 17.05.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 my w każdej wolnej chwili jeśli dopisuje pogoda wyrywamy z kocykiem nad Wisłę, a ostatnio otworzyli nam pod nosem fajne miejsce Port Wisła, to takie miasteczko rekreacyjne, plaża z boiskami, ścianką do wspinaczki, leżakami i hamakami, jest też basen który szczególnie upatrzył sobie mój starszy syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts