jadek 06.08.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 witam znajomy chciałby wymienić centralę CA4 na CA5 czy w takim przypadku musi wymieniać także manipulator LED czy może zostawić ten stary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrozny 06.08.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Hę? Zamierzam wymienić zawory fi-42 na fi-43. Czy prowadnice mogą pozostać stare? Pomozcie... Czy nie sądzisz, że na tak postawione pytanie równie łatwo odpowiedzieć jak na Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garcia27 07.08.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Może zostać stary. Ale na 100% to muszę sprawdzić. Dawno nie pracowałem na tych centralach i muszę sprawdzić czy ten manipulator podejdzie. Ale nie powinno być problemu.Jak ktoś wie na 100% niech da odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzufik1 07.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Znajomy ma WYMIENIĆ KPL.. zreszta plyta z klawiatura CA5LEDs kosztuje 202 netto.. a sama płyta chyba 160 netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadek 07.08.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Hę? Zamierzam wymienić zawory fi-42 na fi-43. Czy prowadnice mogą pozostać stare? Pomozcie... Czy nie sądzisz, że na tak postawione pytanie równie łatwo odpowiedzieć jak na Twoje? być może i łatwo ale te centrale to raczej już historia a ja nie byłem pewien kompatybilności manipulatorów zwłaszcza LED a w satelu tego się nie dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzufik1 08.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 [quote name= a w satelu tego się nie dowiesz [/quote] Mimo że mam nie najlepsze zdanie czy to o serwisie tej firmy czy o dziale technicznym ale wierz mi gdybyś ICH zapytał to na pewno wiedzę Rozróżniają jeszcze Ca4 od Ca5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbib 01.03.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 To były takie centarale?... CA4:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek_w 04.03.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Manipulator od CA-4 nie bedzie współpracował z CA-5. W Satelu każdy model centrali ma dedykowany manipulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts