Mierzejewski Ryszard 06.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Instalacja wykonana w systemie LUXOR a konkretnie Stanisławów I.Ktoś mi się podpisał pod tą instalacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelsona 06.08.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dom może i inteligentny ale Twoje stwierdzenia wybacz ale niezbyt. Ni w ząb nie wiem o co chodzi, widać ja jestem niezbyt inteligentny pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.08.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 może to taka yntelygętna reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.08.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Rysiek powiedz coś... Cokolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 12.08.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Wstydzi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.08.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 nieśmiały chopak i tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Rysiek! Wyrzuć to z siebie! Nie można tak emocji tłumić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 12.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ewidentnie reklama ... niezły ten Rysiu ze Stanisławowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.08.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Instalacja wykonana w systemie LUXOR a konkretnie Stanisławów I.Ktoś mi się podpisał pod tą instalacją. Nie czepiać się Stanisławów, bo potrącę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 12.08.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Z inteligęcją domów nie ma żartów. Pewnie rysio już uwięziony w serwerowni siedzi, dom odcioł go od internetu, wody, gazu może i prądu, żaluzje poopuszczał, obcych nie dopuszcza do ogrodzenia nawet. Nie ma żartów ze sztuczną inteligęcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atulp 12.08.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ejże Panowie bez żartów, to poważna sprawa jest. Pewnie wydał gość fortunę na sprawną instalację, a tu zaraz ktoś cosik na niej nabazgrał. Pewnie nie wie czym to zmyć i tyle. Wandali wszędzie dość - nawet do domu graficiarze zalezą i inteligencję pobazgrzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 13.08.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Rysiek! Wyrzuć to z siebie! Nie można tak emocji tłumić!!! I teraz nadchodzi odwieczne pytanie: Czy wszystkie Ryski to fajne chłopy ? (kto kojaży podobny cyctat z filmu ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 13.08.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Czy wszystkie Ryski to fajne chłopy ? (kto kojaży podobny cyctat z filmu ?) Fajne fajne,tylko niektore niesmiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.08.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Małe sprostowanie i wyjaśnienie.Cytując ostatnią wypowiedź pelsonaskasowałam ją przypadkowo.Z wypowiedzi pelsona oraz z priv. od autora wątku wynika, że w Muratorze pokazany był dom w którym instalację wykonanał Ryszard Mierzejweski a podany był inny wykonawca. Trudno się dziwić, że autor się nie odzywa po takich komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelsona 13.08.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Rzeczywiście napisałem, że najwyższy czas uciąć wszelkie spekulacje i Rysio nie będzie miał mi chyba za złe jeśli powiem, że to on sam wykonał tą instalację w pewnym domu a kto inny się pod nią podpisał, co go mocno zabolało. Najlepiej jak by sam za siebie mówił ale widać jest skromny i nie chce dalej kontynuować tematu. Witamy Ryszardzie na forum i nie zrażaj się. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.08.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 zwracam honor pierwszy i zarazem ostatni wpis mógł świadczyć o autoreklamie co się zwykle zdarza na forum dlatego najlepiej pisać prosto z mostu a nie chować się za krzaczkami i owijać w bawełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 13.08.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Czyli jednak po staropolsku: Wszystkie Ryśki to fajne chłopy szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 14.08.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 No to chyba już najwyższy czas , żeby głos zabrał pan Rysio skoro po jednym poście zdążył już być zszargany i zrehabilitowany. Panie Ryszardzie o co chodzi z tym inteligentnym domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 14.08.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ale wszyscy nabijacie posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.08.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ale wszyscy nabijacie posty jasssssne ... jest to jedyny cel przynajmniej moich wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts