bilbo 31.01.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 wiem, wiem Marcin2,92zł za M24 to 45,2zł /m2 (licząc 'ściśle, bez spoiny') NETTO2,36zł za 6NFD to 42,90zł/m2 - pytanie do piotrekg netto czy brutto wychodzi prawie na to samo, dla mnie korzystny jest sam fakt, że w te 2,36 za Teodory to cena z Madaru, który jest blisko mnie i w którym zaopatruje się mój wykonawca, proponujacy z tego samego źródłe M24 po 3,20zł netto. Najważniejsze, co z tego wszystkiego dla nas wynika, to że można taniej!I tego będziemy się trzymać.Aktualny zgrubny koosztorys naszego wykonawcy zżera wszelkie możliwe nasze środki. Musimy koniecznie jak najwięcej z tego wyrwać!! pozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrekg 01.02.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Cena jest brutto 2,36zł/szt. za 6 NFD W+W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KS-dom 03.02.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Witam wszystkichGdzie ostatecznie w sprawie silikatow "walic jak w dym".PozdrawiamKrzysiekPS. Tez zaczynam budowe na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinF 03.02.2004 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Teodory. Jak chcesz dam ci namiary na gościa u którego my zamówiliśmy. Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KS-dom 04.02.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Bardzo proszeKrzysiek[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciesiel 04.02.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Zaczynam na wiosne.Material na sciany: silikaty.Wstepnie planuje Teodory 25 cm (6 NFD W+W), ale nie wykluczam innych producentow.Jestem zainteresowany wspoldzialaniem przy zamawianiu.Lokalizacja: Mokronos Górny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinF 11.02.2004 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Z tego co sie zorientowałem, to niewiele zwojujemy zamawiając materiały wspólnie ok.1-2 procenty.Mam więc inną propozycję.Wymieniajmy się uwagami dotyczącymi materiałów tzn. jaki gdzie i za ile, czy dobry czy nie itp. itd.Poniewarz z tego co widzę wszyscy wpisani są z Wrocławia i budują w takich samych technologiach to wymiana takich uwag będzie bardziej cenna niż wspólne zakupy.Czekam na Wasz odzew. Pozdro Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszP 13.02.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Witajcie, dopiero zauwazylem ten watek, a tez buduje sie z SILKI M24 pod Wroclawiem, a dokladnie w Krolikowicach, kolo Kobierzyc. Niebawem zrobie rozpoznanie cen i sie podziele z Wami Teraz tylko czekam na decyzje kredytowa i ruszam z murami na wiosne. Fundamenty juz mam zrobione przed zima, wiec sprawa zakupu SILKI to kwestia 2 tygodni po zakonczeniu zimy. Z checia moge z kims wspolnie kupowac, jesli to da jakis lepszy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 18.02.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Chciałabym rozpocząć na wiosnę ale z porothermu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinF 09.03.2004 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Dzisiaj na dobre u nas się zaczęło!!!! Humus zdjęty, jutro już wykopy pod fundamenty ! No i ...niech się mury pną do góry... _____________ Ania i MarcinF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 hej wrocławiaki odwiedzajcie też czasem stronkę lokalną grupa wrocławska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiK 10.03.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Zostaliśmy bez dekarza Czy ktoś z wrocławiaków mógłby polecić ekipę dobrą do dość dużego dachu na czerwiec ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszP 10.03.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 A ja potrzebuje ekipy (min 2 osoby) do stanu zerowego i surowego. budowa pod Wroclawiem, kolo Kobierzyc. Mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinF 10.03.2004 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Mam ale będą wolni w połowie lipca. Ale na dziś nie wiem jakie mają plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiK 10.03.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Marcin do kogo ta odp. ? P.S. Właściwie to nie tylko dekarza ale wykonawcy CAŁEGO dachu, z więżbą itp. inaczej kicha :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_ek 12.03.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Dzień dobry, Planuję rozpocząć tej wiosny od zera, w Sw. Katarzynie.Silikat, zaprawa klejowa. Rozważam silikaty z Ludyni. Bloczki w przyzwoitej cenie, pióro-wpust.Zamawia się u przedstawiciela handlowego - po co płacić hurtowni? PozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinF 12.03.2004 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Witka Jacku.Wygląda na to,że jesteśmy sąsiadami.My zaczęliśmy na Brochowie.Jutro kończą zbrojenie, a w poniedziałek leją ławy.Silikaty czekają w Teodorach. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiK 12.03.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 To my też sąsiedzi przez miedzę - Suchy Dwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziasta 15.03.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Czesc wszystkim!My tez na Brochowie, w tym tygodniu sciagamy humus!!!Sciany 1-warstwowe BK, dachówka ceramiczna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziasta 15.03.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Czesc wszystkim!My tez na Brochowie, w tym tygodniu sciagamy humus!!!Sciany 1-warstwowe BK, dachówka ceramiczna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts