MarcinF 15.03.2004 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Hej, hej Madziasta !!! My tez z Brochowa !!! U nas dzisiaj ławy fundamentowe wylewali. A gdzie się "ulokowaliscie"??? Pozdrowionka - Ania i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziasta 15.03.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Czesc wszystkim!My tez na Brochowie, w tym tygodniu sciagamy humus!!!Sciany 1-warstwowe BK, dachówka ceramiczna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziasta 15.03.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Czesc wszystkim!My tez na Brochowie, w tym tygodniu sciagamy humus!!!Sciany 1-warstwowe BK, dachówka ceramiczna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziasta 15.03.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Sorry za te powtórki - coś mi się sprzęgło.Ale macie fajnie z tymi ławami. Ja ju się nie mogę doczekać jakiejś "konkretnej" roboty.My dokładnie na alei Róż, a Wy gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinF 15.03.2004 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 My na Biegłej - po sąsiedzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziasta 15.03.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Faktycznie rzut beretem. No to powodzenia (czego i sobie zyczymy ). Magda i Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ylonka 07.04.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Jacek- na jakiej ulicy w Świętej budujesz?? jesteśmy sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_ek 07.04.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Witaj Ylonka, Jako, że całe Forum może nie być zainteresowane lokalizacją mojej budowy , wysłałem odpowiedź do Ciebie. Pozdrowienia J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.11.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 HALLO czy juz nikt sie nie buduje we wroclawiu lub okolicach? temat umarł ? ...... buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 08.11.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Budują, budują ... ale najczęściej z nami pogadać można na Wrocławskiej w Klubie Budującym - polecam dobre towarzystwo pewnie ci co zaczynali na wiosnę teraz układają się do snu zimowego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.11.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 na wrocławskiej? w klubie budujących>? a gdzie to? w necie czy wirtualu? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.11.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 sorki w realu miało byc ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 09.11.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 BK a Ciebie gdzie tu przywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.12.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Swoją drogą to lada moment ten temat będzie jak najbardziej aktualny .... ponownie Hej ludzisk ajak nie macie innych zmartwień to się budujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 23.12.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 HALLO czy juz nikt sie nie buduje we wroclawiu lub okolicach? temat umarł ? ...... buuu Budują się, budują i dlatego czasu nie mają po necie latać Witam wrocławskich 'budowniczych". Moja lokalizacja to 12 km od miasta gmina Kąty Wrocławskie. Ktoś jest moim 'bliższym'/'dalszym' sąsiadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Budują się, budują i dlatego czasu nie mają po necie latać no teraz to raczej czasu duzo bo tzw zima czyli zastoj budowlany he he he czyli najwyzszy czas aby zebrac teorie do kupy i na wiosne wdrozyc w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropson 25.01.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Witam, budzą sie pierwsze wiosenne skowronki. Ja zamierzam się budowć na wiosnę. Na razie przez zimę walczę z papierami i gminą Długołęka. Ale pewnie wspólnymi zakupami materiałow prędzej czy później się zainteresuje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 26.01.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 ropson powodzenia życzę .... Długołęka...baaaaaaardzo utrudniają, przeciągają, spowalniają.....ciężka współpraca ale... może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 28.01.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witam,dołączam do tych szczesliwców co zaczynaja na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropson 03.02.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Hej kasztanka, coś na temat Długołeki słyszałem ale współprace z gmina zleciłem wytrwałemu architektowi. Czekam az przyjdzie do mnie do domu i pokaze mi pozwolenie na budowe Ja za długo pracuje, a jak koncze prace to panie z Gminy juz sa w domu po obiedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts