bondzo83 05.05.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Oj wygodny bardzo A jak wybierałam komplecik pojechałam z zamiarem kupna ciemnego narożnika, wróciliśmy z jasną trójką I tak jak powiedziałam - jak dla mnie wybór 100% trafiony!! A na ten narożnik też zwróciłabym uwagę... Najlepsze jest to, że można we dwójkę odpoczywać... My się gnieciemy na jednej kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 22.05.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Oj wygodny bardzo A jak wybierałam komplecik pojechałam z zamiarem kupna ciemnego narożnika, wróciliśmy z jasną trójką I tak jak powiedziałam - jak dla mnie wybór 100% trafiony!! A na ten narożnik też zwróciłabym uwagę... Najlepsze jest to, że można we dwójkę odpoczywać... My się gnieciemy na jednej kanapie witam ladny komplet - kto go produkuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 22.05.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Też słyszłam prawie same krytyczne uwagi na temat ekoskóry. Historie czasami mrożące krew w żyłach. Podobno pieniądze wyrzucone w błoto. Lepiej troszkę dołożyć i wziąć skórę. I spać ( nawet dosłownie ) spokojnie. P. S. Mój komplet zamówiony. Będzie pod koniec czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bondzo83 22.05.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 witam ladny komplet - kto go produkuje pozdrawiam Kupowaliśmy w Dobrodzieniu pod Opolem. Producent - PYKA MEBLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 23.05.2010 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Użytkuję ten sam komplet od roku,rewelacja i naprawdę wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 23.05.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kupowaliśmy w Dobrodzieniu pod Opolem. Producent - PYKA MEBLE dzieki za odpowiedz moze jakies dokladniejsze namiary podjade tam jezeli nie tajemnica to ile kosztowal /moze na priv/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ao1719506900 24.05.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Z doświadczenia mogę napisać , że zakup jasnej kanapy ze skóry to bardzo nietrafiony wybór. Przy dwójce dzieci nie jest się w stanie opanować szerzącego się brudu, moja jest popisana od długopisów i nie da się tego wyczyścić, co chwile któreś z maluchów rozleje sok, lub pobrudzi czekoladą i trzeba szorować. Zdecydowanie nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78South 24.05.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Gdy na czekoladową skórę wyleje się sok, też trzeba go zetrzeć. Problem tkwi gdzie indziej - jest masa ubrań, które farbują. I o tym,że farbują dowiadywałam się najczęściej wtedy, kiedy odbiłam już swój tyłek na najbardziej widocznej części kanapy. Jasna skóra jest piękna, jasna z przebarwieniami już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 04.06.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 ja mam 3 dzieci,niezamieniłabym skóry na żaden inny materiał,na te Twoje plamy polecam zmywacz do paznokci i skóra jak nowa,natomiast niepolecam przy dzieciach obic z materiału,ciężkie w utrzymaniu,na skórze biorę szmatkę i jak nowe,dodam że mam sofy z białej skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.06.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Ecru mam na gorze w pokoju. Slicznie wyglada.Do salonu chce zamowic czarny naroznik. Juz wiem ktory:)I tez nie zamienilabym skory na zaden material.Niszcza sie o wiele szybciej, niz skora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts