wojto83 06.08.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Do sprzedania mam projek domu z serii MURATOR nazwa projektu: Dom za rogiem symbol C110 koszt na stronie muratora: 2050zł Moja cena to 1500PLN Dokładne informację na temat projektu na stronie Muratora: http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=295&IdKolekcji=&id_grupy=0&typ_budynku=&nazwa=&symbol=c110&powierzchnia_od=od&powierzchnia_do=do&powierzchnia_zab_od=od&powierzchnia_zab_do=do&typ_budynku_dom=brak_dom&typ_budynku_garaz=brak_garaz&x=39&y=15&nr=0 Projekt kupiłem na początku tego roku, lecz pozmieniały mi się plany życiowe i muszę odłożyć budowę na parę lat. Projekt ma oczywiście pełną dokumentację czyli: - list przewodni o Muratora - 4 egzemplarze projektu - informacja dotyczcąca bezpieczeństwa i ochrony zdrowia na budwie - dziennik budowy - zestawienie materiałów do kosztorysu Jeżeli ktoś chce obejżeć projekt czy nawet zabrać go do biura projektowego do sprawdzenia - nie widzę przeszkód Kupujący nie ponosi kosztu wysyłki. W razie pytań słóżę pomocą. tel: 798417118mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts