T i A 06.08.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam i prosze o komentarze te dobre i te zle.Postaram sie jak najszybciej dopisac dalszy ciag postepow w darzeniu do naszego domku w sosenkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 11.08.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Widzę że mam zaszczyt dokonać pierwszego wpisu W takim razie życzę wytrwałości i powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 20.08.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Wielkie Dzieki,jest to nasz pierwszy budowany dom więc pewnie nie jeden "ból głowy" nas czeka.Wytrwałosci i powodzenia tego nam trzeba Jezeli go nieskonczymy to czeka nas mieszkanie u jednego z rodzicow(90% u zony,10% u mnie) To ogromna motywacja,dla obojga z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 witam ,ja też mieszkam z męzem w Irlandii ,ty w jakim miescie mieszkasz , masz może juz jakies fotki waszego domku ,jak tak to wstawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 22.09.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Hej,mieszkam w Cork.Jestem na etapie tworzenia projektu indywidualnego,jest juz na ukonczeniu zostały tylko najtrudniejsze koncowe decyzje. W dzienniku jest link do watku o opinii projektu.Sa tam rzuty i wizualizacja-zapraszam serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Hej,mieszkam w Cork. Jestem na etapie tworzenia projektu indywidualnego,jest juz na ukonczeniu zostały tylko najtrudniejsze koncowe decyzje. W dzienniku jest link do watku o opinii projektu.Sa tam rzuty i wizualizacja-zapraszam serdeczne. no to mieszkasz niedaleko bo my blisko Ennis to lece do dziennika patrzec na wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 22.09.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ennis to rzeczywiscie blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 22.09.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja bym raczej nie eksperymentował z tą technologią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 22.09.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja bym raczej nie eksperymentował z tą technologią Troszke sie obawiam tej technologii.Zawsze mozna uzyc sprawdzonej technologii bloczkow keramzytobetonowych+20cm styropianu i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 22.09.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No nie tak do końca OK ale o tym może innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 23.09.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Z tego co czytałem to Ci co maja zbudowany dom w tej technologii sa zadowoleni,a i malo jest slów krytyki,moze z racji tego ze to nie najtansze rozwiazanie i mniej popularne.Najwiecej dyskusji mozna znalezsc najbardziej rozpowszechniona technologie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cexar 28.09.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Mogę zapytać gdzie macie tą działkę w radomiu dokładniej? Ze zdjęc wygląda jak środek lasu .. Co do technologi moja rada ...jako że z tego co piszecie .. nie bardzo macie czas pilnować budowy ( troszke daleko) wybierzcie prosta technologie ... Nie ma takiego kier buda który przypilnuje tak jak byscie tego chcieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 28.09.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Chcemy budawac etapami w ktorych bede sie udzielał osobiscie.Musze wszystko widziec i pomacac taki juz jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 28.09.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Mogę zapytać gdzie macie tą działkę w radomiu dokładniej? Ze zdjęc wygląda jak środek lasu .. Dwa lata szukalem takiej dzialki. Jest w radomiu,chwilke jazdy z centrum 6-7min z postojem na swiatłach. Chcesz taka kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cexar 29.09.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 nie nie chce juz zbudowalem dom :)zastanowilo mnie poprostu gdzie takie lasy są w radomiu ..) i podziwiam odwagę .. bo domów nie widac wokolo ... stawiam na okolice polodnia radomia w strone kielc a jak tam z mediami ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 29.09.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 nie nie chce juz zbudowalem dom :)zastanowilo mnie poprostu gdzie takie lasy są w radomiu ..) i podziwiam odwagę .. bo domów nie widac wokolo ... stawiam na okolice polodnia radomia w strone kielc a jak tam z mediami ? Pozdrawiam Zgadłeś.Masz bardzo dobra orientacje terenu.Sa to okolice muzeum wsi radomskiej i wosnik.Super spokojne miejsce,dopiero sie zaczynaja budowy.Jeden dom jest w odleglosci 60-70m i kilka w 150-170m.To chyba ostatnie takie wolne tereny w miescie.Na prad czekam,projekt zrobiony.Moze juz jest,a ja jeszcze nie wiem.Woda w max 2013 ale trzeba dociagnac 180m ,wiec bedzie studnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cexar 29.09.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Nie ostatnie takie tereny duzo pól wokoło radomia ... mozesz mi jeszcze powiedziec ile masz do jakiejkolwiek drogi pubilicznej ..? taki kiedys z ciekawosci zajrzalem na grupe raodomska .. zobaczylem ze ktos nowy pisze bo ta grupa malo aktywna .. W kazdym razie powodzenia ... jak cos to sluze rada ))) jako ze pobudowalem dzielnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 30.09.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Nie ostatnie takie tereny duzo pól wokoło radomia ... Jak dla mnie to ostatnie,szukalem dzialki 2 lata i uwierz mi nie jest prosto znalezsc taka dzialke.Moje kryterium to szybki dojazd,spokoj,cisza.Sa tylko 4 miejsca; Warszawska(bledowska,wolka kwatecka) Zielona i tyly, Cerekiew (laski,ale juz malo fajnych miejsc zostalo) Jezowa wola(masz pewnosc,ze nikt Ci nie wyskoczy z fabryka-syminarium duchowne i muzeum wsi radomskiej nie dopuszcza do tego) Przez 2 lata obdzwonilem wszystkie ogloszenia(gazety,internet) i po rozmowie okazuje sie: -ze dzialka rolna(na terenie miasta to ok,ale poza to czekanie kilkumiesieczne i brak pewnosci) -Brak warunkow zabudowy(dzialki o ktore skladalem mialy dostac na 100% i co 100% nie dostaly) -usytuowanie dzialki -ksztalt -bardzo wazne wymiary min to 22m szerokosci Jak juz spelniaja te wymagania,albo Cie zainteresowala to po przyjezdzie na miejsce dowiadujesz sie kilku sekretow o ktorych sprzedawca nic nie wspomnial i najwazniejsze to nie CZUJESZ ze to TU chcesz wybudowac i spedzic nastepne 30lat zycia. mozesz mi jeszcze powiedziec ile masz do jakiejkolwiek drogi pubilicznej ..? Moja droga prywatna ktora ma odkupic miasto jak bedzie mialo kase okolo 170-180m taki kiedys z ciekawosci zajrzalem na grupe raodomska .. zobaczylem ze ktos nowy pisze bo ta grupa malo aktywna .. W kazdym razie powodzenia ... jak cos to sluze rada ))) jako ze pobudowalem dzielnie .... Dzieki za wsparcie,male miasto,slabo rozwiniety net,biedne miasto niestety,brak czasu:cry: Dlatego pewnie taka ilosc radomskich forumowiczow. Aktywnosc przyznam mala,ale dobrze jest-bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 18.11.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 TiA jak tam postępy w projekcie?Którą wersję projektu wybraliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 18.11.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Nic mi nie mów,teraz ja powkurzam projektanta niech on teraz czeka Chyba cofniemy garaz i go zadaszymy i tyle.Wogóle to mamy metlik w głowach nawet zastanawiałem sie nad kompletna zmiana projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts