darexman 07.08.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam - chcę kupić pilarkę do prac przydomowych (cięcie drewna do kominka, obcinanie gałęzi z drzew,...). Z obecnego programu Husqvarny jaki model polecacie? Interesuje mnie ta firma - bo mam serwis bliziutko, a poza tym mam już kosę i kosiarkę tej firmy... W sklepie jakoś nie mogę się zdewcydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jahuka 07.08.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Nie pamiętam symbolu, ale cena oscyluje w okolicach 1200 zł. Do prac domowych wystarczy do końca życia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 07.08.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Wiosną kupiłem model 445. 45cm3 pojemności i chyba jak pamiętam 2,8KM. Rozpracowałem nią przeszło 15m3 drewna, nie zawiodła. Lać dobre paliwo, olej, ostrzyć i naciągać łańcuch i ciąć ciąć ciąć . Z praktycznych rozwiązań - wskaźnik poziomu paliwa. łatwa regulacja naciągu łańcucha. Osłona na zatrzaskach, dobra sprawa do szybkiego czyszczenia czy sprawdzenia świecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darexman 11.08.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam - ostatnio pożyczyłem i używałem pilarki elektrycznej "Bosch" (BOSCH GKE 35 BCE). Do prac domowych - zupełnie O.K. Waham się czy nie kupić elektrycznej. Kolega poleca jednak "Makitę" UC4030A. Z tego co widzę jest o ok. 350,00zł, tańsza od "Boscha". Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie? I może coś doradzić?Dlaczego jest taka różnica w cenie - przy porównywalnych parametrach??? Z góry dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 11.08.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Weź model 345 Husqvarny... 340-stka jest do uzytku domowego, a 345 jest ciut mocniejsza i ma kilka dobrych rozwiązań typu automatyczne naciaganie łańcucha, pompka rozruchowa, walec napędowy zamiast zębatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechotnik 11.08.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Poczytaj forum http://www.pilarz.net. Sam mam hq 346 xp-ale to juz dla profesjonalistow...choc nim nie jestem-warta swojej ceny:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts