daggulka 07.08.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Żeby było bardziej przejrzyście - założyłam wątek z listą . Prosze tutaj wpisywać kto chętny na spotkanie u Pani Osińskiej - będę uaktualniać systematycznie listę - zawsze najaktualniejsza bedzie na pierwszej stronie w pierwszym wpisie Prośba - proszę kto jeszcze nie podał - za przykładem tomkwas podawać kto będzie sam a kto z osobą towarzyszącą i z jakimi opcjami (nocleg i śniadanie czy bez). Kto wpłacił - świeci na niebiesko LISTA 1. daggulka - sztuk1 + nocleg+ śniadanko ... WPŁACIŁA- 1os 2. ghost34 3. cieszynianka - sztuk2 + nocleg+ śniadanko -WPŁACIŁA- 2os 4. Gawel - WPŁACIŁ- 1os 5. sylvia1 - OBECNOŚĆ POTWIERDZONA 6. coolibeer + nocleg + śniadanko - WPŁACIŁ- 1os 7. Eugeniusz_ - nie będzie 8. Andrzej Wilhelmi + nocleg + śniadanko - WPŁACIŁ- 1os 9. zygmor - być może 10. tomkwas - 2 sztuki + nocleg+śniadanko ..... WPŁACIŁ- 2os 11. Hocki_Klocki - na 25% 12. Adam_mk + nocleg+ śniadanko -WPŁACIŁ- 1os 13. TINEK + nocleg + śniadanko ... WPŁACIŁ- 1os 14. bobiczek + nocleg + śniadanko - OBECNOŚĆ POTWIERDZONA 15. Depi + nocleg + śniadanko - OBECNOŚĆ POTWIERDZONA 16. Piczman+żonka + nocleg + śniadanko ..... WPŁACIŁ- 2os 17.Barbossa+nocleg + śniadanko ... WPŁACIŁ- 1os 18. Magda i Michał - sztuk 2 + psica Łendy - WPŁACILI- 2os 19. Paradox 20. sSiwy12 + nocleg+ śniadanko ... WPŁACIŁ- 1os 21. coulignon + nocleg+ śniadanko ... WPŁACIŁ- 1os 22. an-bud +nocleg + śniadanko ... WPŁACIŁ- 1os 23 Gosia-Anbudowa +nocleg + śniadanko ... WPŁACIŁA- 1os 24. wykrot + nocleg + śniadanko - WPŁACIŁ- 1os 25. Joskul - WPŁACIŁA 1 os 26. marzycielka_71 + mąż - WPŁACIŁA - 2 os 27. Anula74 - WPŁACIŁA - 1 os 28.glowac - sztuk 2 - nie przyjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 tomkwasów zapisz na +nocleg + śniadanko.Nie przeszkadza mi ujawnianie zapłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Wszyscy obecni na liście - wpisani do tej pory otrzymali na priv informację z numerem konta. Termin wpłat max. 11 września .... do 11 WRZESNIA wpisuję na liste obecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka_71 11.09.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam,Jestem stałym "czytaczem" tego forum. Niestety z róznych powodów nie uczestniczę aktywnie w jego życiu.Jednak jak ostatnio (po kilku miesiącach przerwy spowodowanej chorobą) weszłam na forum, to bardzo spodobał mi się pomysł poznania forumowiczów.Dlatego bardzo chciałabym zapisać się z mężem na to spotkanie.Przyjechalibyśmy tylko na spotkanie bez noclegu.Bardzo proszę o podanie mi numeru konta, to jeszcze dzisiaj (bo widzę, że jest to ostatni dzień) dokonam przelewu.Liczę na spotkanie i poznanie! P.S.A wrażenia opisane z poprzedniej imprezy bardzo zachęcają do przybycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Pewnie, że fajnie jest poznać innych "pozytywnie zakręconych" na spotkanko zapraszamy , numer konta i dane do przelewu zaraz podam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.09.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Niestety ze smutkiem muszę poinformować że nie będzie mi dane spotkać się z wami . Dagulka proszę wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.09.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Niestety ze smutkiem muszę poinformować że nie będzie mi dane spotkać się z wami . Dagulka proszę wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Niestety ze smutkiem muszę poinformować że nie będzie mi dane spotkać się z wami . Dagulka proszę wybacz Dagulka nie wybacza i ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.09.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 wybaczam, wybaczam ...tylko smutno mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts