jz 07.08.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam, Czy ma ktoś doświadczenie z niskim brodzikiem, np. takim: http://www.dolphi.pl/index.php?k=strony_p&m=78&ns=168 i odpływem wody?Dokładnie chodzi mi o to, że ten brodzik ma wysokość całkowitą 3,5cm, natomiast jego głębokość to tylko 1cm. Producent zastosował otwór fi 90mm. Niestety rurę odpływową mam fi 50mm i teraz pytanie: czy woda zdąży zlecieć rurą fi 50mm czy zaleję sobie łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 07.08.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam, Czy ma ktoś doświadczenie z niskim brodzikiem, np. takim: http://www.dolphi.pl/index.php?k=strony_p&m=78&ns=168 i odpływem wody? Dokładnie chodzi mi o to, że ten brodzik ma wysokość całkowitą 3,5cm, natomiast jego głębokość to tylko 1cm. Producent zastosował otwór fi 90mm. Niestety rurę odpływową mam fi 50mm i teraz pytanie: czy woda zdąży zlecieć rurą fi 50mm czy zaleję sobie łazienkę? Tego nie wie nikt. Jak masz jakiś sensowny perlator to dużo tej wody nie będzie i 50 wystarczy. Jak włączysz bicze wodne, najagra w domu, natrysk pod pachwiny i te sprawy to 50 będzie za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jz 07.08.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Tego nie wie nikt. Jak masz jakiś sensowny perlator to dużo tej wody nie będzie i 50 wystarczy. Jak włączysz bicze wodne, najagra w domu, natrysk pod pachwiny i te sprawy to 50 będzie za mało. Może jednak ktoś wie, bo miał podobny "problem"... Przed chwilą znalazłem syfon do takiego brodzika i okazuje się, że odejście od syfonu i tak jest mniejsze, na oko właśnie ok. 50mm. Biczów i natrysków pod pachwiny nie planuję - przynajmniej nie w tej łazience, więc powinno hulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 07.08.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 nie panikuj-to nie WC-montuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 07.08.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dorzuc do tego duzy syfon by sie na nim nie dlawilo i nie powinno byc problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts