GriszaDG 07.08.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 WitamChciałbym chody zewnętrzne wykończyć mosiężnymi listwami wykończeniowymi. Mam pytanko do użytkowników takiego rozwiązania. Jak Wam się zachowuje mosiądz??? Czy bardzo śniedzieje??? Będę wdzięczny za podzielenie się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 07.08.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 jak nówka wyglądał nie będzie -ściemnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszż 07.08.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam Chciałbym chody zewnętrzne wykończyć mosiężnymi listwami wykończeniowymi. Mam pytanko do użytkowników takiego rozwiązania. Jak Wam się zachowuje mosiądz??? Czy bardzo śniedzieje??? Będę wdzięczny za podzielenie się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam Widziałem schody przed apteką wykończone listwami co prawda aluminiowymi ale po jakims czasie pogieły się i wyglądało to fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.08.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Mosiądz jest twardszy i mniej plastyczny od aluminium, więc powinien dłużej wytrzymać. Przynajmniej do pierwszej wizyty złomiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 07.08.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 ściemnieje po czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata912 07.08.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam- odradzam - po niedługim czasie ciemnieje i wygląda fatalnie-szkoda pieniążków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts