ewa197020 07.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Mam pytanie. Będę projektowac kuchnię. Podoba mi sie bardzo palisander lakierowany. Chciała bym go połączyć z wanilią lakierowaną. Nie wiem czy to pasuje razem. Oglądałam kuchnie gdzie palisander jest połączony z czarnym. Ja niestety nie mogę połęczyc go z czarnym ponieważ mam mało słońca w kuchni i było by za ciemno. Do tego dała bym blat - konglomerat jaśniutki jak ta wanilia. Proszę podpowiedzcie mi czy ten palisander pasuje z wanilią. Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 07.08.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 moim zdaniem , tak. Tylko zastanów się czy w ogile chcesz łączyc drewno z czyms. jak dla mnie takie kuchnie są moze i ładne, ale po kilku latach prawdopodobnie się znudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.08.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Przemyśl wanilię - na większych płaszczyznach ma tendencję do wpadania w żółć. Paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 08.08.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 moim zdaniem palisander szlachetniej wyglada z biela - ladnie kontratuje i biel wydobywa jego barwe. http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,56478465,56530771,0,2.html?v=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.08.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 jeśli fronty będą z mdf lakierowanego to polecam kolor 102 jest to bardzo bardzo jasny krem nie ma nic wspolnego z żólcią i wyglada bardzo elegancko i ciepło w przeciwnieństwie bo sterylnej bieli, choć oczywiscie to wszystko indywidualna sprawa gustu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts