magangs 07.08.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Przedstawiciel Hörmanna mówi, że jeśłi brama garażowa jest od strony południowej nasłonecznionej i ma wymiar 4,5m lub więcej, to powinienem dokupić specjalną listwę za kilka stówek, dzięki której ta brama będzie się od słońca mniej odkształcać. Warto czy to tylko marketing? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pafcio111 07.08.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Przedstawiciel Hörmanna mówi, że jeśłi brama garażowa jest od strony południowej nasłonecznionej i ma wymiar 4,5m lub więcej, to powinienem dokupić specjalną listwę za kilka stówek, dzięki której ta brama będzie się od słońca mniej odkształcać. Warto czy to tylko marketing? A co to za listwa ? O niej nikt mi nie mówił... Jak kupowałem brame. Mam 2 szt dużej bramy HORMANN'a, kupiona 1,5 roku temu, strona południowa, na dodatek kolor grafit (prawie czarny). Nic sie nie dziaja jak narazie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novo... 07.08.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Przedstawiciel Hörmanna mówi, że jeśłi brama garażowa jest od strony południowej nasłonecznionej i ma wymiar 4,5m lub więcej, to powinienem dokupić specjalną listwę za kilka stówek, dzięki której ta brama będzie się od słońca mniej odkształcać. Warto czy to tylko marketing? dadzą gwarancje bez tej listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts