asizo 09.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Mnie duuuzo rzeczy wkurzało na etapie wykończeniówki, a teraz, jak mieszkamy juz prawie 3 m-ce, to juz "tamtych" niedociągnieć i rys własciwie nie zauważam, bo niestety ciągle pojawiają się nowe (mam 2 małych dzieci), a poza tym wciąz jest jeszcze tyyyyle do zrobienia (elewacja, ogrodzenie, ogród, piwnica, gorna łazienka, zamonować oświetlenie na górze, zmienic drzwi w pralni, oświetlenie podszafkowe w kuchni, zabudowa garderoby, regal na książki, wykończyć garaż.....), ze tylko liczy się kasę i malymi kroczkami robi to, co się da zrobic. Nie wiem, kiedy tak naprawdę wszystko będzie skończone. Chyba nigdy, bo jak zrobi się jedno, to coś innego już bedzie do remontu, zwłaszcza przy dzieciach. Jestem straszliwą pedantką, ale już mi to przechodzi, bo doby by mi nie starczyło na wszystko. No i pewnie bym zwariowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 09.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Może ktoś wie jak zamaskować/usunąć rysy ze szklanego blatu stołu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 09.08.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Może ktoś wie jak zamaskować/usunąć rysy ze szklanego blatu stołu ? Zapewne za pomocą jakiejś pasty polerskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 10.08.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 To co robimy?????? Ja tam foruma nie rzucę A w zasadzie już mam zwichrowany gust , więc nie dało by to nic. Nie rzucamy!!! To nasza największa miłość oraz namiętność płomienna!!! Niech się wichruje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 10.08.2009 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 asizo mam dokładnie tak samo - małe dziecko i móstwo iedokoczoych rzeczy a budowie, a które teraz ie ma pieiędzy i odkładamy je a późiejszy czas po przeprowadzce. Mie ostatino wkurzają najbardziej przerysowania a elementach aluminiowych w kuchni. Mam takie łączenia blatu i już jest porysowane a co dopiero jak będziemy urzytkować kuchnię Może ktoś ma pomysł czym zatuszować porysowane aluminium???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts