RadekO 07.08.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam. Nadszedł czas zakupu gniazdek, łączników itp. Czy możecie polecić jakiś sklep internetowy, gdzie można zamówić osprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wosk96 07.08.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Na przykład: http://www.dobregniazdka.pl/Przeglądałem ofertę - niezły wybór (zwł. podobają mi się łączniki ze stali szlachetnej). Ale osobiście wybrałem "zaprzyjaźnioną" hurtownię elektryczną (wszystkie kable brałem stamtąd) - przy większej ilości dostałem b. dobry upust na Legranda. Poza tym umówiłem się, że mogę zwrócić/wymienić to co zostanie - zawsze zdarzy się, że czegoś weźmiesz za dużo, a jakiegoś typu łącznika zabraknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 07.08.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Też mam wyceny na Legrnda z 40 % upustem, ale łącznie do zapłaty wychodzi ok 4.200 zł brutto, więc chyba sobie odpuszczę. Może dlatego , że to sistena life. Wysłałem zapytanie ofertowe do Dobrych gniazdek. Zobaczymy jak policzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 15.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 No i jak policzyli? Ktoś jeszcze może coś/kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal111 19.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ja myślałem o serii Ton z Ospela metalizowaneco o nich sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szef23 19.09.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ja moge polecic siec hurtowni Grodno Dostalem od nich ceny jak od sprzedajacych na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbilski 27.09.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Jeśli chodzi o handlowanie w sklepach internetowych zwłaszcza na rynkach angielskich i niemieckich to polecam portal ebay z opcją sklepu. Tu można znaleść pełne informacje na ten temat sklepy i szablony ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dory83 14.11.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 http://www.epolmark.plJeszcze w trakcie tworzenia, ale zamówienia już realizują. Do tego sklep producenta więc stosunkowo tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts