oxa 07.08.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 sąsiad postawił sobie na dachu takie dwa http://www.dospelprofessional.com/?lang=pl nie dość, że naprzeciw mojego tarasu, to niestety przed oknami moich dzieci od okien odległość ok 10-12 m. On ma budynek parterowy - my z poddaszem, dzieciaki na górze. Jestem załamana, z okien 60 m asfaltowego dachu, to już pal szesć, ale to będzie pewnie burczeć non-stop. Co robić, co robić, czy w ogóle coś mogę???????????????????// Jakieś odległości, decybele dopuszczalne, kto coś wie????? Jeszcze jutro wybywam. Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.08.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Co dwa? Dwie witryny firmy dospel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 17.08.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 nie zwróciłam uwagi, że się nie otwiera na odp. stronce trzeba wejść w produkty i potem w centrale klimatyzacyjno-went., centrale dachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.08.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 A! Uatrakcyjnił widok na te asfaltową pustynię? Otruć mu psa? Podrzucić barszcz Sosnowskiego? Sam nie wiem... 10 do 12m Wiatrówka? Taka lepsza? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dobrą firmę wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 19.08.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Aaaaa!!!!!! Wiatrówkę mam w przypływie desperacji i flaszeczki jestem skłonna użyć Na razie gorączkowo się obsadzam ale jestem wściekła jak cholera. Na razie nie myślę o widokach, tylko zastanawia mnie co z tego wyleci i wleci dzieciakom do pokoi (młode częściej chore niż zdrowe) no i to burcenie Szlag... a miało być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 19.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dobrą firmę wybrał Jak dobra firma to i hałasować nie będzie. Chyba za wcześnie podnosisz alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Firma zdecydowanie niekulawa, choć ma problemy z serwisem :) Oxa - nic Ci nie wleci, bo wszystko zostało na filtrach. I nie promieniuje też :) Moja jednstka centrlana przyczepiona do ściany buczy. Ostatnio testowałam - przy włączonej całej klimie (4 pokoje) słychać przez ścianę poziom hałasu lodówki w nocy u sąsiada piętro wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 20.08.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Nefer, mam nadzieję, że prawdę gadasz i tu też tak będzie. Wiem, że jestem panikara, ale mam tak pod górkę z dziećmi, że szkoda gadać. Dwa razy w miesiącu u lekarza z każdym - przy dobrych wiatrach kto nie zobaczy nie uwierzy Więc tak sobie panikuję pocichutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.08.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Nie ma powodu do paniki. NIe ma opcji,żeby się coś działo. To nie komin od fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 20.08.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 eee obok są 3 kominy swoją drogą pożyjemy, przeżyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts