Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pomocy!!!!!!!!!

oxa

Recommended Posts

sąsiad postawił sobie na dachu takie dwa :-?

http://www.dospelprofessional.com/?lang=pl

nie dość, że naprzeciw mojego tarasu, to niestety przed oknami moich dzieci :-? od okien odległość ok 10-12 m. On ma budynek parterowy - my z poddaszem, dzieciaki na górze. Jestem załamana, z okien 60 m asfaltowego dachu, to już pal szesć, ale to będzie pewnie burczeć :evil: non-stop. Co robić, co robić, czy w ogóle coś mogę???????????????????// Jakieś odległości, decybele dopuszczalne, kto coś wie????? Jeszcze jutro wybywam. Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 weeks później...

Aaaaa!!!!!!

Wiatrówkę mam :lol: w przypływie desperacji i flaszeczki jestem skłonna użyć :lol:

Na razie gorączkowo się obsadzam :roll: ale jestem wściekła jak cholera. Na razie nie myślę o widokach, tylko zastanawia mnie co z tego wyleci i wleci dzieciakom do pokoi (młode częściej chore niż zdrowe) no i to burcenie

Szlag... a miało być tak pięknie :-?

Firma zdecydowanie niekulawa, choć ma problemy z serwisem :):)

Oxa - nic Ci nie wleci, bo wszystko zostało na filtrach. I nie promieniuje też :):)

Moja jednstka centrlana przyczepiona do ściany buczy.

Ostatnio testowałam - przy włączonej całej klimie (4 pokoje) słychać przez ścianę poziom hałasu lodówki w nocy u sąsiada piętro wyżej :)

Nefer, mam nadzieję, że prawdę gadasz 8) i tu też tak będzie. Wiem, że jestem panikara, ale mam tak pod górkę z dziećmi, że szkoda gadać. Dwa razy w miesiącu u lekarza z każdym - przy dobrych wiatrach :evil: kto nie zobaczy nie uwierzy :-? Więc tak sobie panikuję pocichutku :roll: