piwosz1 07.08.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jak w temacie-Polcolorit Stella /Pilch Diana lub Impronta Le Rable . Spodobały mi się płytki , które mają w dekorach takie jakby kapiące kropelki deszczu. Myslę ,że te polskie Polcoloritu i Pilcha to podróba tych z Impronty ale ładne sa. Czy ktos ma taką łazienkę i może pokazać jakieś fotki? Te Polcoloritu są fajne bo kropelki są jakby metalizowane na kremowym chropowatym tle, ale nie widac na stronie www. dobrze faktury gładkich z tej serii- czy tez są chropowate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 07.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Gładkie płytki nie są chropowate. Niestety Polcolorit do pięt nie dostaje Le Rable. Polcolorit to identyczna podróbka Le Rable tzn. tak samo zrobiona ale gorzej wygląda, nie jest tak ładna błyszcząca i wogole tak dobrze wykonana. I pewnie przez to różnica jest ok. 200 zl. za metr. Ja też się zakochałam w nich - w Le Rable, ale jeszcze ich nie mam. A Pilch Diana to w ogole nie wiem co to, na stronie to sa jakies inne niz te kropelki wody. Jeśli oglądałaś te płytki tylko na stronie to polecam pojechać do sklepu obejrzeć na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magga 08.08.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 ja widzialam na zywo Diane pilcha... słaba, kropelki sa niebieskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 05.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Podobają mi się płytki łazienkowe Polcolorit,Stella lub Futuro. Może ktoś ma?Proszę o foto. Mam pytanie,gdzie w Rzeszowie kupić płytki łazienkowe Polcolorit,Stella lub Futuro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.12.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Stelli nie znalazłam, ale Futuro jest: http://forum.muratordom.pl/gres-polcolorit-futuro,t104330.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 05.12.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 poszperałam,poczytałam,i efekt taki te płytki już odpadają z tej firmy,poszukam coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekbas 08.12.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Hej:) wydaje mi sie ze w Bozie są te płytki!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 08.12.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dziękuję.W jednym sklepie gość uczciwie powiedział,żeby na inne się zdecydować.Podejrzewam,że ma rację.Teraz szuka innych,ale jeszcze nie zdecydowałam jakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leerska 14.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zrezygnowałeś jednak ... u mnie wyszło tak, że wybrałam całość z Paradyża Carioca Beige i połączyłam z dekorami Stelli tylko na stelażu, właśnie z Polcoloritu. Efekt świetny. Można zainwestować w oryginał dwa razy droższy za szt., ale mnie na niego nie było niestety stać. Płytki wybierałam w BOZie, bogaty wybór, polecam Ci jeszcze odwiedzanie Danexu, mają często promocje i można dostać dobry towar za b. dobrą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 15.12.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 leerskaz tych zrezygnowałam ,ale innych też jeszcze nie mam.Proszę o zdjęcia twojej łazienki.U mnie w dużej łazience układa majster cersanit mora rosa.Do małej chciałam albastrino,ale majster mówi,że do małej łazienki to lepiej mniejsze płytki,no i nie wiem,a mam mało czasu na myślenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 15.12.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja mam w kuchni na podłodze polcolorit futuro i jestem zadowolona, są jasnoszare i fakt faktem brudzą się, ale myją się dobrze. I kafelkarz nie narzekał przy kładzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masllak 11.06.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Mam pytanie czy ktoś ma ułożoną łazienkę w płytkach POLCORITU STELLA, jestem wstępnie zainteresowany zrobieniem łazienki 8 m2 w bloku z tych płytek ma ktoś może ciekawe aranżacje, zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 11.06.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Ja niestety nie mam, ale też chciałabym zobaczyc, jak to wygląda - zakochana jestem w Le Rable od roku, ale raczej mąż nie zgodzi się na takie drogie płytki! Stella to pewnego rodzaju kompromis Na razie mogę wkleic tylko to: http://www.eplytki.pl/aranzacje.php?op=product&id=3092 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 tutaj juz kots ich szukal: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?140970-p%C5%82ytki-le-Rable...-co-zrobi%C4%87&highlight=stellahttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?144769-Parady%C5%BC-Carioca-Zefir-czy-kto%C5%9B-ju%C5%BC-ma&highlight=rablehttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?141905-Polcolorit-Stella-Pilch-Diana-lub-Impronta-Le-Rable-kto-ma&highlight=rable moze to cos Wam pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 13.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 http://www.fotosik.pl/moje_zdjecia-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masllak 13.06.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Niestety link nie działa spruboj inaczej wkleić..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 13.06.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Mi dziala:)Srednio sa wyeksponowane bo to malutka lazienka.W pierwszej wersji planowalam jej do duzej lazienki ale zrezygnowalam z nich wiec zostaly w malej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 13.06.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Glazurnicy ocenili je srednio bo wg. nich byly krzywe i latwo sie lamaly przy docinaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marmichkon 21.12.2010 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 http://www.fotosik.pl/moje_zdjecia-1.html Ten link prowadzi prosto do mojej łazienki, ale ten projekt robiony był w płytkach Paradyża Delicate Touch. Malutkie WC zrobię w płytkach Polcolorit Stella. OTO WSTĘPNY PROJEKT - CZEKAM NA UWAGI TAKŻE TE KRYTYCZNE. A może ktoś zamieści fotki łazienki lub WC w tych właśnie płytkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 21.12.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Mam łazienkę w tych płytkach w połączeniu z mozaiką dune micro beige. Zdjęcia wkleję ,ale dopiero w Święta obecnie czasu brak zawitać na budowę. (Mam do sprzedania taniej 4 szt. dekorów.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts