ALUTKA W 31.03.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) Ano, się obiecało to wrzucam jedno poglądowe jeszcze brudnej łazieki podłoga to woodentic ochra w nawiązaniu do podłogi dolnej łazienki i w ogóle tak mi sie podobało http://images43.fotosik.pl/770/658cf69cc54d91fe.jpg więcej zdjęc po wizycie bardziej profesjonalnego fotografa Edytowane 31 Marca 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 01.04.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ja mam do POLCOLORIT STELLA podłogę z tej kolekcji. Uważam, że jest OK. ALUTKA! Obiecałaś zdjęcia.... Niestety mam problemy z tymi dekorami. Nigdzie nie mogę dokupić takiego dekoru, jaki kupiłam w grudniu. Brakuje mi 2 płytek POLCOLORIT STELLA KROPLE A w odcieniach kropelek takich beżowo-brązowych (teraz produkują ciemniejsze te kropelki, Alutka je nazwała beżowo-rtęciowe). OBSZUKAŁAM W KILKU SKLEPACH INTERNETOWYCH, ODSYŁAŁAM DO SKLEPU TE PRZYSŁANE, BO BYŁY NIE TAKIE. MAM DOŚĆ. DALEJ NAD SEDESEM PUSTKA... PROŚBA! A MOŻE KTOŚ MA TAKIE 2 DEKORY DO SPRZEDANIA? WYSŁAŁABYM PRÓBKĘ PŁYTKI. PROSZĘ O WIADOMOŚĆ. Wiadomość wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marmichkon 08.04.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ano, się obiecało to wrzucam jedno poglądowe jeszcze brudnej łazieki podłoga to woodentic ochra w nawiązaniu do podłogi dolnej łazienki i w ogóle tak mi sie podobało http://images43.fotosik.pl/770/658cf69cc54d91fe.jpg więcej zdjęc po wizycie bardziej profesjonalnego fotografa Alutka! Jaki kolor sufitu dałaś do tych płytek Polcolorit Stella? Jaki to producent farby u Ciebie i jaka nazwa koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 08.04.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 u mnie wszędzie jeden kolor to i łazienka się zalapała to Beckers Designers kolor z palety NCS 502y taki śmietankowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tita6 19.04.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Alutka W,prześlicznie wyszło! Ja również planuję Stellę w jednej z łazienek. I również uwielbiam Woodentic, więc to połączenie bardzo mi się podoba. Woodentic będę miała w holu i kuchni, a do Stelli planuję podłogę z LM-mają od niedawna gres frezowany Iridium Vinyl-wygląda trochę kosmicznie, ale przepadłam totalnie od pierwszego wejrzenia... Stella faktycznie taka krzywa jak straszyli? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalutka 05.05.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 płytki zamówione i już do mnie jadą, teraz zastanawiam się nad fugą - wszyscy daliście jaśmin czy może coś innego? A ten jaśmin zlewa się kolorem z płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 06.05.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 (edytowane) tita krzywa... ale ja jej nie kładłam tylko fachowiec a ładnie leży nic nie widac krzywizn natalutka Dałam jaśmin i pasuje idealnie Edytowane 6 Maja 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota_bytom 09.05.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Moze ktoc cos jeszcze doda o produktach Polcoloritu. Sa w kregu naszego zainteresowania i dobrz by bylo cos wiecej wiedziec Mam w domu właśnie kładzione drewnopodobne płytki Legno w kolorze beżowym (jasny brąz, nie pamiętam nazwy z katalogu) o wymiarach 30 na 60 cm. Kafelkarz nie narzeka, bardzo sprawnie mu to idzie (młody chłopak, nie jakiś fachmen z 20-letnim doświadczeniem). Myślę, że wiele zależy od sprawności kafelkarza, samej podłogi, przygotowania i użytych materiałów. Przy kilku metrach kwadratowych śmiało można kupić w sklepie, ale większą ilość (wzięliśmy ponad 20m2) warto zamówić w sklepie internetowym - zaoszczędziliśmy nawet licząc koszt przesyłki (150 zł) jakieś 600-700 zł - to sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota_bytom 09.05.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ano, się obiecało to wrzucam jedno poglądowe jeszcze brudnej łazieki podłoga to woodentic ochra w nawiązaniu do podłogi dolnej łazienki i w ogóle tak mi sie podobało http://images43.fotosik.pl/770/658cf69cc54d91fe.jpg więcej zdjęc po wizycie bardziej profesjonalnego fotografa Ja będę miała płytki z zielonym motywem spadających kropelek (koralików) - te Twoje są białe, a moje będą beżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marmichkon 24.06.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 A to moje malutkie WC jeszcze niewykończone. Nad sedesem dałam lustro, aby optycznie powiększyć to klaustrofobiczne miejsce. Drugie lustro jest nad umywalką. Jaki kinkiecik tam pasuje?Niektórzy radzą mi wymienić baterię umywalkową na mniejszą. A Wy co o tym myślicie? Kupowałam baterię w sklepie internetowym i nie sprawdzałam wymiarów - wydawała się mniejsza. Czy teraz hydraulik da radę ją wymienić? Jaką mniejszą kwadratową baterię polecacie? Podobają mi się kwadratowe, ale te co znalazłam były strasznie drogie... http://images35.fotosik.pl/750/2127229758d48f42m.jpg"]http://images35.fotosik.pl/750/2127229758d48f42m.jpg[/url] A to bateria w zbliżeniu. Czy wymienić ją na delikatniejszą, mniejszą? http://images49.fotosik.pl/927/f9ff799f0a052c0cm.jpg"]http://images49.fotosik.pl/927/f9ff799f0a052c0cm.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMartka 29.09.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Halo? ktoś tu jeszcze zagląda?? jestem na etapie projektowania swojej dolnej łazienki płytkami Stella.Potrzebuje zdjęcia położonej płytki na podłodze tej ciemnej z kolekcji Stella. Bo chyba nie jest zbyt ładna prawda? Mi sie marzy połączenie Stelli z mozaiką Dune micro beige.Ale wówczas na podłoge musze dać coś innego. Co polecacie??pomocy?? coś w brązie czy raczej szarości?? wrzucam projekt łaznieki który cche zmienić czyli: tam gdzie blat i stelaz wc dać mozaike dune micro beige, i oczywiscie inna podłoga ale jaka nie wiem dlatego prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 30.09.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Fotkę mogę Ci zrobić w weekend, ale najpierw powiem, że podłogowa płytka jest prześliczna. To jedna z moich ulubionych płytek, a mam 3 różne kolekcje w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMartka 03.10.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Fotkę mogę Ci zrobić w weekend, ale najpierw powiem, że podłogowa płytka jest prześliczna. To jedna z moich ulubionych płytek, a mam 3 różne kolekcje w domu. bardzo prosze zatem o zdjęcia może pomogą mi w wyborze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 12.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Fotkę mogę Ci zrobić w weekend, ale najpierw powiem, że podłogowa płytka jest prześliczna. To jedna z moich ulubionych płytek, a mam 3 różne kolekcje w domu. W takim razie ja też czekam na fotkę! U nas dolna łazienka będzie własnie w tych płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMartka 31.01.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam poszukuje 1 sztuki dekor stella beige krople b baardzo prosze o informacje jeśli ktoś ma do sprzedaniapilne!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 02.02.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Sprawdzę co mi zostało i wieczorkiem dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts