Marmichkon 15.02.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A TO MNIE ZASKOCZYŁAŚ!JAKICH TO SZCZEGÓŁÓW MOŻNA SIĘ DOWIEDZIEĆ NA TYM FORUM, ILE SIĘ MOŻNA NAUCZYĆ OD MĄDRYCH I DOŚWIADCZONYCH LUDZI. KOCHAM TO FORUM I WAS...O!!!!!!! KTÓRA TO GODZINA? JUŻ SKOŃCZYŁY SIĘ WALENTYNKI. ALUTKA!MOŻE COŚ ZOBACZYSZ SWYM SOKOLIM WZROKIEM.http://images47.fotosik.pl/631/329e054628682ccam.jpg"]http://images47.fotosik.pl/631/329e054628682ccam.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 15.02.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 marmichkon dla mnie ok! Gdyby dekory zostaly odwrocone nie mialabys takich ladnie prostych zaciekow!! Wklej calosc jak juz bedzie gotowa!! Juz sie nie moge doczekac mojej lazieneczki, na szczescie dekory zostaly dobrane kolorystycznie i czekam na ich transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marifka 17.02.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Jeszcze w powijakach, na szybko. Bardzo spodobała mi się Twoja wersja z blatem z płytkach. Dzisiaj rozmawiałam z fachowacami i powiedziali ze to straszna dłubanina i kosztowne. Z czego zbudowaliście ten blat, czy to karton gips, czy beton? A moze jakis gotowy stelarz. Będę wdzięczna za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 18.02.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Bardzo spodobała mi się Twoja wersja z blatem z płytkach. Dzisiaj rozmawiałam z fachowacami i powiedziali ze to straszna dłubanina i kosztowne. Z czego zbudowaliście ten blat, czy to karton gips, czy beton? A moze jakis gotowy stelarz. Będę wdzięczna za odpowiedź. Stelaż jest z profila 10 i płyty gipsowej. Mozaika Dune micro beige , jest szklana i nie trzeba szlifować do kąta . Dla dobrego fachowca to pestka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marifka 18.02.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 No to mi teraz dałaś, ja myślalam , że na blacie jest ta sama płytka co na ścianach, a to jakas mozaika:) Chłopak w sklepie mi mówił, żejest do stelli mozaika szklana na necie, ale nie zaiteresowalam sie tym bardziej, teraz będę musiała. A zwykłych płytek nie można tak połozyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 18.02.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 No to mi teraz dałaś, ja myślalam , że na blacie jest ta sama płytka co na ścianach, a to jakas mozaika:) Chłopak w sklepie mi mówił, że jest do stelli mozaika szklana na necie, ale nie zaiteresowalam sie tym bardziej, teraz będę musiała. A zwykłych płytek nie można tak połozyc? Raczej nie dawaj zwykłej płytki bo ona nie jest śliska jak płytka podstawowa i będzie koszmar w utrzymaniu czystości . Moja mozaika jest szklana i nie jest z kolekcji Stelli tak jak wcześniej Tobie napisałam firmy DUNE- nazwa Micro Beige kupiona na necie ze sklepu w Tychach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marifka 18.02.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Znalazłam już tą mozaikę. Dzięki. Jak moi fachowcy to zobaczą to padną ......te małe kwadraciki do zafugowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 20.02.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Znalazłam już tą mozaikę. Dzięki. Jak moi fachowcy to zobaczą to padną ......te małe kwadraciki do zafugowania:) Mozaika jest na siatce, i fugowanie odbywa się raz dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marmichkon 22.02.2011 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Marmichkon musisz dokupić tam gdzie te wcześniejsze gdyż możesz dostać w totalnie innym odcieniu!!! Ja dostałam 11 pięknych rteciowych i 7 bezowych!!! Właśnie odesłałam jeden rtęciowy do hurtowni, żeby dobrali resztę w dobrym odcieniu. A wiadomo, że dekor A jest przedłużeniem B i wtedy dramat. Ja na szczęście w porę zauważyłam. Alutka! Dokupiłam te dwa brakujące dekory, tam gdzie brałam poprzednie. Aż zdębiałam! Nie takie dekory jak chciałam mi przysłali!!!! Dostałam 2 sztuki tych pięknych rtęciowych (jak je nazwałaś), a ja miałam beżowo-brązowe. Będę jutro odsyłać te 2 dekory i załączę kawałek płytki na wzór. NIESTETY JAK ZAMAWIAŁAM TE DWIE BRAKUJĄCE PŁYTKI NIE CZYTAŁAM JESZCZE TWOJEGO POSTU I NIE MIAŁAM POJĘCIA, ŻE DEKORY TAKIE RÓŻNE MOGĄ BYĆ.... ZAŁAMKA! CZY ZNOWU ZAPŁACĘ ZA KURIERA 40 ZŁ? ALUTKA! JAK ODSYŁAŁAŚ TE PŁYTKI? DŁUGO CZEKAŁAŚ NA NIE? W JAKIM SKLEPIE ZAMAWIAŁAŚ? JA W INTERNETOWYM SKLEPIE GOLDGRES. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 22.02.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 (edytowane) Marmich ano mnie się udalo, ze dopasowali mi wszystkie te rtęciowe. Kupowałam w e-budujemy i w zasadzie czekałam tydzień ale mi się nie spieszyło. Mają je na stanie w magazynie i to te Twoje beżowe bo rtęciowe mi wyslali szkoda, ze nie dałaś znacć ciut wcześniej bo mąz akurat wczoraj odesłał im te brązowe... Z kurieremwyszło dosyć polubownie bo to w sumie oni naknocili, nieświadomie ale jednak. Pocieszeniem niech będzie fakt, że ci od Le rable tez mają takie problemy, co partia to inny odcień dekorów Edytowane 22 Lutego 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiulaB 26.02.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam,w planach mialam zakupic inne płytki ale zakochalam się w tych "kroplach" Polcolorit stella, dziś wypozyczyłam te płytki zeby zobaczyć je na żywo (w zanym mi znanym sklepie ich nie mieli) no i przylożyc do nowej łazienki. Są super!!! moje pytanie do dziewczyn, które mają te płytki czypodłogi macie tez z tej serii czy inne??? i pokażcie zdjęcia jak juz macie cos połozone no i czytak jak kto wczesniej pisał one naprawde są takie krzywe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 26.02.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 (edytowane) KASIULA moją podlogę robię z woodentic ochra. Jeszcze nei wiem jak wychodzi bo przez klejone stopnice nie mam podglądu na piętro. Robię tak bo wszystkie mebelki do tej łazieneczki dobrałam drewniane w takim kolorze i w dolnej czarnej łazience też dałam taka podłogę. Niby do tej kolekcji polecają płytki Marconi ale nie spodobało mi się, ze mają inny wymiar i fugi by się nie zgadzały i dwa są jasne a mnie drażnią paprochy wodoczne na jasnych podłogach a trzy podobają mi sie podłogi drewniane ale na drewno się nie zdecydowalam. Są krzywe ale nasi wykonawcy stwiedzili, że "nie ma prostych płytek" a narzekają głównie patałachy.. no zobaczymy jak im wyjdzie Edytowane 26 Lutego 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiulaB 02.03.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dzięki Alutka! ja to chyba kręcę sobie sama bat, bo albo będe miala jasne podłogi albo ciemne;/ i do tego duzo okien ale bede chyba jęczała;/Glazurnik powiedzial ze płytki krzywe da się "równać" na fudze i nie powinno być za bardzo widać ze są krzyweKurcze mam nadzieje ze jakos to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 02.03.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 KASIULA A więc - moje płyteczki już położone i ... wykończeniowcy klęli na czym świat stoi!!! Nie dośc, ze krzywe, łukowate, pofalowane to jeszcze dekory każdy w innym wymiarze... wyszły rózne fugi ale na szczęscie na jaśminie mało to widać. Na dodatek coś mnie wczoraj tknęło i pojechałam na budowę a tak mnie przekonywali, ze dopiero w czwartek mam się pojawić!!! I co?! Centralny dekor na ścianie do góry nogami!! Nie czekając długo wzielismy z mężem narzędzia i płytka została zdjęta. No w piątek to bym ich chyba pogryzla!! Ale to pierwsza ich wpadka a robili mi cały dom wiec ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marmichkon 06.03.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Pokaż zdjęcia łazieneczki...Pleace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiulaB 07.03.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Alutka, ty mnie tu lepiej nie strasz!!!!! bo mi się oberwie od małza za te krzywe płytki a juz nie chce zmieniac kolejny raz!!! pokaż tę swoją łazieneczkę i powiedz ze mimo wszystko WARTO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 07.03.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 WARTO!!! Jadę dzis na pomiar kuchni to pstryknę jakoweś logiczne fotki i podrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 15.03.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 I gdzie te zdjęcia ....?Kobitki co kładziecie na podłogę , płytkę z kolekcji czy inną? ta z kolekcji jakaś marna strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marmichkon 19.03.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Ja mam do POLCOLORIT STELLA podłogę z tej kolekcji. Uważam, że jest OK.ALUTKA! Obiecałaś zdjęcia.... Niestety mam problemy z tymi dekorami. Nigdzie nie mogę dokupić takiego dekoru, jaki kupiłam w grudniu. Brakuje mi 2 płytek POLCOLORIT STELLA KROPLE A w odcieniach kropelek takich beżowo-brązowych (teraz produkują ciemniejsze te kropelki, Alutka je nazwała beżowo-rtęciowe).OBSZUKAŁAM W KILKU SKLEPACH INTERNETOWYCH, ODSYŁAŁAM DO SKLEPU TE PRZYSŁANE, BO BYŁY NIE TAKIE. MAM DOŚĆ. DALEJ NAD SEDESEM PUSTKA... PROŚBA!A MOŻE KTOŚ MA TAKIE 2 DEKORY DO SPRZEDANIA? WYSŁAŁABYM PRÓBKĘ PŁYTKI. PROSZĘ O WIADOMOŚĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiulaB 31.03.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ja bede brała płytkę z tej kolekcji wcale tak żle nie wygląda a zupelnie nie mam czasu szukac innej pasującej, alutka zdjecia PLISSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts