jaksie 08.08.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Przeglądałam stronę tej firmy, mają piękne rzeczy. Ceny dosyć wysokie. Zastanawiam się jaka jest ich jakość. Może ktoś ma doświadczenie z ich meblami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 08.08.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Fakt, rzeczy piękne ale cena już nie bardzo Rozglądałam się u niech za stołem, stolikiem do kawy i szafkami pod tv (w białym lakierze na wysoki połysk), na szczęście nie mieli stołu który by mi odpowiadał, więc zmuszona byłam rozejrzeć się za jakimś stolarzem.. i bardzo się ciesze bo zaoszczędziłam sporo ponad połowę pieniędzy które musiałabym wydać w BoConcept Wprawdzie o jakości mebli tej firmy wypowiedzieć się nie mogę, ale moim zdaniem nie warto przepłacać za markę, tylko lepiej poszukać kogoś sprawdzonego co za duuużo mniejsze pieniądze zrobi coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.08.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Z szafkami, kredensem tak właśnie robię Ale ich kanapy, narożniki urzekły mnie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 08.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 moim zdaniem nie warto. "Macalam" te meble i nie rzucily mnie na kolana. Maja kilka fajnych projektow ale wiekszosc to dosyc standardowe moduly. Szafka pod sprzet TV - lakierowany MDF, 2 polki na krzyz - 4-8 tys. To wole zamowic u stolarza i miec pewnosc, ze rozmiar bedzie dopasowany do sprzetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts