pawlo1123 08.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Mam problem z baterią wyżej wymienionej firmy. Mianowicie ruchoma "fajka" przestała się przesuwać. Jeżeli użyję siły to przesuwa się ona wraz z obudową. Wiecie jak rozwiązać ten problem? Pozdrawiam. Mam nadzieję że ktoś mi pomoże. http://img8.imageshack.us/img8/9523/bateriafranke.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 08.08.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 byc moze jest z bardzo dokrecona pod blatem jak stara jest ta bateria, czy nie "zarosla" kamieniem?piszac fajka masz na mysli ten bialy ruchomy element z ktorego wyciagasz waz?jesli jest zarosniete kamieniem zdemontu wloz na dzien lub dwa do jakiegos plynu ktory usuwa kamien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlo1123 08.08.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Tak mam na myśli ten biały element z wyciąganym wężem. Dokręcona za bardzo nie jest bo było dobrze a nagle się zaczęła kręcić razem z obudową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 10.08.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ja wprawdzie nie na temat, ale coś innego przykuło moją uwagę... Czy nie za blisko masz tam kontakt? Toż to ze względów bezpieczeństwa niedozwolone dawać praktycznie bezpośrednio przy zlewie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlo1123 15.08.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Czy kontakt nie jest za blisko? hmmm szczerze mówiąc nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Raczej nie myje tależy z takim impetem żeby miało aż tam chlapać także bez obaw Wracając do baterii problem jest już rozwiązany. Czmirek podsunął dobry pomysł z tym odkamieniaczem. Wziąłęm się za to ubiegłej soboty a że sklepy z odkamieniaczami były już zamknięte, a mi nie chciało się już czekać do poniedziałku, poszłem do pobliskiego sklepu i kupiłem po prostu 2l oryginalnej coca-coli. Zanurzyłem w niej baterię dokłądnie na jeden dzień i jak ręką odjął. Także dzięki czmirek jeszcze raz za podsunięcie pomysłu. Bateria chodzi jak nowa. Niby rozwiązanie proste a wątpię czy sam bym na nie wpadł, gdyż miałem już zamiar kupywać nową baterie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 15.08.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 drobiazg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 15.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Czy kontakt nie jest za blisko? hmmm szczerze mówiąc nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Raczej nie myje tależy z takim impetem żeby miało aż tam chlapać także bez obaw Wracając do baterii problem jest już rozwiązany. Czmirek podsunął dobry pomysł z tym odkamieniaczem. Wziąłęm się za to ubiegłej soboty a że sklepy z odkamieniaczami były już zamknięte, a mi nie chciało się już czekać do poniedziałku, poszłem do pobliskiego sklepu i kupiłem po prostu 2l oryginalnej coca-coli. Zanurzyłem w niej baterię dokłądnie na jeden dzień i jak ręką odjął. Także dzięki czmirek jeszcze raz za podsunięcie pomysłu. Bateria chodzi jak nowa. Niby rozwiązanie proste a wątpię czy sam bym na nie wpadł, gdyż miałem już zamiar kupywać nową baterie Pzdr Zawsze powtarzam żeby nie pić coca-coli bo mogą się śrubki poluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts