dizzeeRascal 08.08.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Czy ktos mial do czynienia z administracja w kwestii zamontowania anteny sat. na dachu bloku?Chce zamontowac antene na dachu bo mieszkam od strony polnocnej a antena musi byc zwrocona w strone poludniowa.Czy istnieje jakies prawo ktore daje mi nadzieje na montaz takiej anteny?Pytalem o zgode w admonistracji ale nie zgadzaja sie gdyz wg nich uszkodze dach,na scianie tez sie nie zgadzaja bo uszkodze elewacje.Niestety jakosc dzialajacej kablowki ani oferta mi nie odpowiada i chcialbym zalozyc sobie antene zeby skorzystac z innego dostawcy telewziji.Co moge zrobic pomozcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 08.08.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 poproś sąsiada z naprzeciwka może on Ci pozwoli na zamontowanie anteny na balkonie u mnie na balkonie tak ma zamontowana antenę sąsiadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 08.08.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 sasiad nie ma balkonu,poza tym gdzie mialbym kabel pociagnac do siebie,przez mieszkanie sasiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts