Abiczek 08.08.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich!Wiem, ze byl juz poruszany temat zabezpieczenia gazet na scianie w kuchni.Ja natomiast chce nakleic gazety (codzienne, czarno-biale) bezposrednio na sciane w pokoju.Jesli chodzi o przyklejanie to klej w spraju velpon, pozniejsze zabezpieczenie gazety werniksem roniez w spra.Nie wiem tylko czy druk z gazety od strony sciany nie przebije trwale "od frontu"?????????????Czy ktos robil cos takiego??Macie jakies rady??? Z gory dzieki za odpowiedzi ,pozdrawiamAbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emild 10.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 nie pomogę, ale temat ciekawy.Nie prościej jednak fototapetę w tej tematyce?Sam szukam fototapet cz-b z jakimiś starymi artykułami(np z czasów PRL-u), bądź komiksami typu: kajko i kokosz,tytus romek i a'tomek etc. I nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.08.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Na bank widziałam gdzies takie fototapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts