boratom 08.08.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witajcie drodzy forumowicze. Mam na imię Agnieszka, mam 29 lat, pochodzę z małej niezbyt malowniczej wioski na południowy zachód od gdańska. Po raz pierwszy loguję się dziś na forum muratora - dlatego chciałabym się przywitać - DZIEŃ DOBRY. Często jednak do was zaglądałam (podglądałam ) i bardzo podoba mi się wasza społeczność. Planujemy wraz z małżonkiem Tomaszem, w odległej przyszłości budować nasz upragniony mały domek, więc prosimy przyjmijcie nas do rodziny! Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów i prosimy o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 08.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witam przyszłych budowniczych swojego małego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Cześć Boratom Czuj się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.08.2009 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 witaj i podglądaj do woli, szczególnie w wątku Dla Kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts