eurotukan 09.08.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam, Mam problem. W nowo-wybudowanym mieszkaniu chciałabym pomalować ściany na kolor. W mieszkaniu są tynki gipsowe. Jak przygotować ścianę pod malowanie?Narazie gładź odpada (z powodów finansowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 do poczytania:http://forum.muratordom.pl/malowanie,t165284.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam, Mam problem. W nowo-wybudowanym mieszkaniu chciałabym pomalować ściany na kolor. W mieszkaniu są tynki gipsowe. Jak przygotować ścianę pod malowanie?Narazie gładź odpada (z powodów finansowych).a to tynki gipsowe wymagają gładzi?? To chyba źle położone są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurotukan 10.08.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Po prostu już się spotkałam z takimi opiniami, aby przed malowaniem położyć gładź na ściany dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts