dagtwa 09.08.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 szukam kogoś kto buduje dom hermes 3 w województwie małopolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagtwa 09.08.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 zamierzamy budować dom hermes 3 chcielibyśmy zobaczyć wnętrze budynku ewentualne rozmieszczenie pomieszczeń, czy istniałaby możliwość oglądnięcia go na placu budowy lub już całkiem gotowego w okolicach południowej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 17.01.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Witajcie, bardzo podoba mi się ten projekt: http://pprojekt.pl/projekt1101-hermes_3.html Chciałbym wprowadzić w nim jednak drobną zmianę a mianowicie w miejsce pozycji 15 (na poddaszu) zrobić pustkę powietrzną nad salonem. Może ktoś wie jak się do tego zabrać, albo rzuci swoim fachowym okiem czy jest to w ogóle wykonalne. Ponieważ nie chcę kupować projektu nie mają tych informacji, a niestety biuro daje tylko pozwolenie na przeróbki i Pani nie jest w stanie mi nic na ten temat powiedzieć A może jest to tylko kwestia nie dania posadzki w tym miejscu i nie trzeba niczego przeliczać??? Tyle wiem na pewno że na projekcie taka zmiana musi się znaleźć. Będę wdzięczny za pomoc bo jestem zielony w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słej 18.01.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam! Wybrałem Rozetę z tej samej pracowni, porozmawiaj z autorem Hermesa p.Michalskim (newet osobiście bo obaj jesteście z Wrocławia ) zapewne tak jak w Rozecie filarki i podciągi rozmieszczone są wzdłuż linii: ścianka od gabinetu przy spiżarce - ściana z małymi drzwiami na taras, chyba pokój 14 musiałby być trochę mniejszy, możesz wydrukować rzuty i porozmawiać z adaptującym projekt - ktoś to i tak będzie musiał zrobić a rozmowa nic nie kosztuje, pracownia HORYZONT ma około 10 projektów z pustką nad salonem (antresolą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts