Afryk4 09.08.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam! chciałabym uzyskać informację czy przy zakupie domu przykładowo o wartości 200 tys. zł. istnieje możliwość zaciągnięcia kredytu wyższej kwoty pokrywającej zakup domu jak również jego remont np. 300 tys. Bardzo proszę o odp. i z góry przepraszam jeśli moje pytanie wyda się zbyt laicikie i jeśli zawieram pytanie w nieodpowiednim wątku:)gdyż jestem nowa na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 09.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 wg mnie bank sie na to zgodzi, przy zalozeniu ze po dokonaniu remontu wartosc nieruchomosci bedzie nie mniejsza niz wartosc udzielonego kredytu. ta wartosc jest wyznaczana przez licencjonowanego rzeczoznawce rynku nieruchomosci, i bedzie ona zapewne jednym z dokumentow wymaganych przy skladaniu wniosku o kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afryk4 10.08.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dziękuję za odp:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts