jacb82 09.08.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 witamzbliża mi sie dość spory remont w mieszkaniu. Planuje:-wymiana dzwi wejsciwych z oscieznica-wymiana wszystkich dzwi wewnetrznych + oscieznice-wymiana kaloryferow zeliwnych na grzejniki plytowe-calkowity remont lazienki(podloga i sciany- kafle, sufit, kabina, sedes, zlew)-calkowity remont kuchni (podloga kafle, wygladzenie scian i pomalowanie, wstawienie nowych mebli)-remont przedpokoju(podloga kafle, wygladzenie i pomalowanie scian, wstawienie szafy typu komandor)-w pokoju duzym i malym te same prace do wykonania( mala korekta układu kontaktów, panele na podloge, wygladzenie i pomalowanie scian + wspomniana wczesniej wymiana kaloryferow)Bardzo prosze o wszelkie podpowiedz i sugestie co do kolejności prac jakie powinenem wykonać. Dodam, ze na czas remontu mieszkanie bedzie absolutnie puste, wszystko zostanie wyniesione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 11.08.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Czyli to co u mnie, z małą różnicą - ja mieszkałam podczas remontu....to koszmar, więc zazdroszczę że ty nie musisz. Zaczęłam od łazienki, potem kuchnia, duży pokój, to wszystko w zaszłym roku, w tym roku sypialnia z której jestem najbardziej zadowolona jeśli chodzi o dokładność robót i czas, ale też miałam juz innych fachowców, których na pewno wezmę do przedpokoju, za rok.Drzwi wejściowe również w tamtym roku, stare były w takim stanie i miały taki zamek, że w zasadzie mogłam ich nie zamykać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacb82 12.08.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ... Drzwi wejściowe również w tamtym roku, stare były w takim stanie i miały taki zamek, że w zasadzie mogłam ich nie zamykać... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts