slawciol 09.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 jak w temacie dostałem taką sugestię, jestem ciekaw waszej opinii, bo dla mnie stopnie z kafli podstopnice panele laminowane, jestem ciekaw jaki jest tego efekt, chyba ktoś idzie na łatwizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 09.08.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Podstopnice na schodach do piwnicy z paneli?Chyba coś tu nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 10.08.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 nie czaję tej kombinacji... pomijam że panele nie wytrzymają pewnie wilgoci... skoro klei się płytki na stopnie to jakiż problem dokleić je na podstopnicach? Bo chyba nie chodzi o estetykę? chociaż de gustibus coś tam coś tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 10.08.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 hehe, myślałem że tylko ja nie jarzę, też tak myślę, a prostota jest w tym że, na stopnie pasują idealnie kafle 33*33 a na podstopnice już nie, trzeba "kroić" płytki na wysokości, w tym jest prostota w wykonaniu, "może być nie równo, bo ciężko jest tak równo dopasować "chciałbym zobaczyć poprzednie prace fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts