Krisd1979 09.08.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam wszystkich. Mam jedno pytanie odnośnie kina domowego. Czy kable od głośników do kina domowego mogę puścić w tej samej bruździe co kable antenowe tv? Czy nie będą przypadkiem zakłócały sygnału? Moze ktoś jest w stanie mi pomóc w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 09.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Możesz puścić w tej samej bruździe, nie będzie żadnych zakłóceń od TV.Nie te częstotliwości i nie te moce (prądy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisd1979 09.08.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Dziękuję za szybką i reczową odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts