Paul 59 09.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam, jestem nowym forumowiczem ktory spotkal sie z prawdziwym problemem. Horror zaczol sie po podpisaniu umowy z firma OCD Jedynka w Rotmance na wykonanie prac dachowych wraz z materialem.Do tranzakci doszlo w marcu tego roku,termin podpisano na 10.07. 2009r.Pracownicy spoznili sie pare dni,na telefony nie odpowiadali,firma skladala sie z jednego mezczyzny,kobiety ciezarnej,dziecka 6-cio letniego i dwoch chlopakow po 17-cie lat.Drabine zrobili sobie z mojich lat i c odziennie zebrali pieniedzy na jedzenie.Po dwoch dniach Szef tej ekipy spadl z dachu i bylo calkowicie po wszystkim.Pana Krzysia... z jedynki nigdy nie mozna bylo osiagnac.Umowa byla zawarta do 25.07.09r. nawet na moje prosby ciezko bylo sie skontaktowac z Rotmanka.Do dzisiej Dachowki leza na ulicy i nic nie zostalo zrobione.Jak sie okazalo za laty drugiej jakosci policzyli sobie za metr szescienny 1600 zl.Prosilbym o porade. Wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1972a 26.08.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam. Ja też korzystałem z oferty tej firmy i to nawet dwukrotnie (jestem drobnym inwestorem - chodź niektórzy mówią "małym deweloperem") i mam dokładnie odwrotne odczucia. Wszystko było punktualnie i fachowo. Z tego co wiem to mają wielu podwykonawców, wszystko pewnie jest jest kwestią ceny. U mnie prace wykonywał Pan Stanisław D. z Lęborka (nazwiska nie podam bo naruszy to regulamin forum) ale mogę jego ekipę polecić z czystym sumieniem. Pan widocznie trafił na "partacza" nie sądzę, żeby zrobili to celowo - pewnie nowa ekipa (powinni z nimi szybko skończyć). Co do ceny łat to się nie wypowiadam, jeżeli Pan tyle zapłacił to faktycznie przesada. Ja analizowałem ofertę ponad 10 firm i byli najtańsi ale przyznam szczerze, że nie analizowałem poszczególnych pozycji tylko całą ofertę (jedni mają tańsze dodatki jeszcze inni robociznę itp.). Ale Pewnie się zdarzają takie sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 26.08.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Jak ja lubię takie dobre reklamy wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 27.08.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ja tez lubię. A mówią, że forum nie dla idiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts