Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moniz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 192
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

czy ktos z Was ma stelaże montażowe do WC firmy Geberit lub Grohe?

Jestem zainteresowana kupnej jednego z dwuch produktów podlinkowanych poniżej, czy moglibyście mi doradzić ktory będzie lepszy?

Dziękuje :)

http://www.toplazienki.pl/product-pol-212-Duofix-do-WC-H112-111320005-.html

http://www.toplazienki.pl/product-pol-2171-Grohe-Fresh-5-1-Skate-Cosmopolitan-38827000-.html

pozdrawiam

grave- o chociaz ktoś :D :D ja właśnie chcę zakupić viegę ze względu na przycisk. W sklepie na ekspozycji tak cichutko chodził, wręcz sprężynował, czy na zainastalowanym jest tak samo??Geberity, grohe w moim odczuciu tak stukają przy spłukiwaniu. A jak z montażem, nie było porblemów??czytałam gdzieś, ze najłatwiej montuje się geberity

hmm co do montażu to Ci duzo nie powiem ,ale majster chwalił sobie, pierwszy raz montował ale ok!

Powiem szczerze wziałem Viege tylko i wyłącznie ze względu na przycisk spłuczki :lol: taki w formie trójkąta.... cholernie mi sie spodobał! Poza tym chyba nawet taniej stelaz wyszedł jak G.. Przycisk chodzi dobrze.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 5 months później...

Zakupiłem stelaż grohe Rapid SL jak się okazało rury w zestawie za krótkie i musiałem zakupic firmy geberit za ponad 130 zł...pisałem reklamacje oczywiście nie uznano. Nie polecam

Wydac tyle kasy i jeszcze dopłacac za to co powinno byc w zestawie!!!!!!!:evil:

Witam

Czy ma ktoś jakieś problemy z produktami tej firmy (Grohe)???Gdyż zakupiłem stelaż tej firmy i okazało się ze rury w zestawie są zbyt krótkie...po kontakcie z firma okazało się ze nie zwrócą mi poniesionych kosztów za zakup dodatkowych rur (ponad 130zł)

Jeśli miałbym jeszcze raz wybrać wybrał bym stelaż firmy Geberit bo z tego co czytam na forach klient jest całkiem inaczej traktowany.Niebawem wrzucę foty jak to wyglada

pozdrawiam