anzys 10.08.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 pewnie dobrze się nie wyraziłem, chodzi o ścianę szczytową i jej skos który dochodzi do dachu. Ja postawiłem szczyt licując z krokwią, a znajomy powiedział, że powinno się zostawić miejsce na ocieplenie pomiędzy deskowaniem a tym właśnie skosem. Może i ma rację, ale w końcu z jednej strony ściany będzie styropian a z drugiej wełna??? więc mam zagwozdkę- poprawiać i robić miejsce na styropian czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 10.08.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Zdecydowanie robic miejsce na ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 10.08.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nie jest to sprawa życia i śmierci, ale powinno być ocieplenie również od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 10.08.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 zdecydowanie w tym miejscu nie powinno byc krokwi . o ile sciana podchodzi pod dolne czolo krokwi jest o'k jak podchodzi pod krycie dachu to juz blad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anzys 10.08.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 zdecydowanie w tym miejscu nie powinno byc krokwi . o ile sciana podchodzi pod dolne czolo krokwi jest o'k jak podchodzi pod krycie dachu to juz blad. krokwi w miejscu szczytu nie ma, tylko napisałem że dochodzi do poziomu krokwi (niestety do górnego poziomu) Tak więc na 90% czeka mnie przeróbka, trzeba tylko znaleźć psychiczne siły aby się do tego wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts