mapril 10.08.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam, W WC (wymiary 2m x 1m) planuję zrobić wnękę na słup z pralką. Problem tkwi w tym, że nie mogę zrobić normalnych drzwi do tej szafki bo pomieszczenie jest za wąskie (1m szer.), poza tym naprzeciwko będzie umywalka. Drzwi przesuwane z kasetą raczej nie wchodzą w grę ze względu na koszty.Moglibyście coś podpowiedzieć? Może ktoś z Was miał podobny problem? Pozdrawiam![/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.08.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A może żaluzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapril 10.08.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A może żaluzja? Zastanawiałem się nad żaluzją, ale nie będzie ona zbyt szczelna poza tym ciąglę podnoszenie i opuszczanie nie należy do najwygodniejszych. Rozważałem także roletę, ale żona postawiła absolune weto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A drzwi łamane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 10.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Jak tam będzie pralka to może lepiej żeby nie były zbyt szczelne? Osobiście zrobiłabym łamane. Albo żaluzjowe, jak w kuchniach, tylko że to też chyba drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts