Gość 08.12.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Szanowni użytkownicy kotłów z "niższej półki cenowej". Czy jesteście zadowoleni z swojego wyboru i czy polecilibyście swój kocioł innemu nabywcy? Niższa półka cenowa to moim zdaniem: Ariston, Beretta, Termet, SaunierDuval, Urlich.Proszę o odpowiedzi, ponieważ muszę kupić kocioł a szkoda mi pieniędzy na Viess... Mikulski Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adso 08.12.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 pozory, pozory,pozory. Viessman nie jest żadnym cudem technologicznym. proponuje Ci byś rozeznał się w kotłach marki DeDietrichm, mają bardzo dobrą automatykę z pogodówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaja_ 08.12.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Co prawda mój kocił nie znajduje się na Twojej liście ale jest to najtańszy model Buderusa czyli dwufunkcyjny z otwartą komorą spalania model "Eonomy"(to nazwa handlowa - ymbolu w tej chwili nie pamiętam). Kosztował mnie 2400 brutto razem ze sterownikiem pokojowym. Zainstalowany w lipcu br., na razie jestem więcej niż zadowolony, w pełni mogę ocenić go po zakończeniu sezonu. Jeżeli kogoś intereresują inne szczegóły to służe informacjami na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 08.12.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Jeszcze trochę potrwa zanim będę miał kocioł, ale znam 2 osoby mające kotły z listy:1. Koleżanka ma Berette od ok. 5 lat z otwarta komorą. Zepsuła się pierwszy raz 2 miesiące temu. Serwistant był bardzo cienki i przychodził 2 razy, ale za drugą wizytę nie wziął pieniędzy a cała naprawa kosztowała 120zł. Ogólnie działa dobrze.2. Kolega ma SaunierDuvala 2 funkcyjny od 3 lat, na razie bez awarii. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts