Cheetah23 10.08.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witajcie, Niedawno wybrałam się na Bartycką w Warszawie i w jednym ze sklepów zauroczył mnie gres firmy Floor Gres oraz różne rodzaje płytek Iris. Bardzo zdziwił mnie pan z tego Floor Gresu, który po moim pytaniu na temat klasy ścieralności, wsiąkliwości i innych cudach, o których przeczytałam na forum - powiedział mi, że w przypadku tego gresu to nie ma znaczenia, bo ten gres jest barwiony w całości na całej grubości itp. Ja myślałam, że ta w ogóle jest z gresami, że one barwione sa w całości. Pan zaczął mi opowiadać, że to nie tak jak teraktota, że jest pokryta tylko emalia i lakierem itp itd. Trochę zgłupiałam szczerze mówiąc, mam wrażenie, że pan był odrobinę niepoważny Czy ktoś z was miał do czynienia z gresem firmy Floor Gres i Iris i jest coś w stanie powiedzieć o jakości ich wyrobów. Albo może ktoś jest w stanie odnieść się do wypowiedzi pana w sklepie? Pozdrowienia, Cheetah Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/127510-floor-gres-i-iris-opinie-u%C5%BCytkowanie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts