mmajkam 10.08.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam!Planuję w domu remont podłóg i potrzebuję rady. Chodzi mi o taką połogę, która nie będzie przepuszczała wody. Myślałam o płytkach, ale chyba nie ma nienamakalnych fug? Słuszyłam też o podłogach z żywicy, moze ktoś ma takie i mógłby się podzielić doświadczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.08.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam! Planuję w domu remont podłóg i potrzebuję rady. Chodzi mi o taką połogę, która nie będzie przepuszczała wody. Myślałam o płytkach, ale chyba nie ma nienamakalnych fug? Słuszyłam też o podłogach z żywicy, moze ktoś ma takie i mógłby się podzielić doświadczeniem? Hm, ja słyszałam, że do posadzki z żywicy epoksydowej musi byc perfekcyjnie zrobiona izolacja... Czyli jakby nie ten kierunek... Ale to tylko zasłyszane opinie, może wypowie się ktoś, kto bardziej zna temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 10.08.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Moze folia w plynie... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.08.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Moze folia w plynie... ? Skoro w łazienkach się sprawdza... Mmajkam, czy obecnie podloga przepuszcza wode? jeśli tak, to głębszy remont potrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajkam 10.08.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Chodzi mi o to, żeby położyć coś na betonową wylewkę, przez co woda nie przesiąknia pod spód. Obecnie jest tylko gumowa wykładzina i na łączeniach oczywiscie przesiąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy hajkowski 10.08.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 jest tak zwana folia w plynie,ktora naklada sie w odpowiedni sposob zabezpieczajac wszystkie narozniki.po tym zabiegu podloga pod plytkami jest nieprzepuszczalna.tak zabezpiecza sie podlogi w wetroom`ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 10.08.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Obawiam sie ze folia w plynie bedzie za slaba. Co prawda nie wiem co ty wyrabiasz w tym pomieszczeniu (masz tam wykladzine wiec chyba to nie natrysk Mozesz zastosowac material z jakiego robi sie obecnie baseny, maluje sie np. walkiem kilka roznych warstw i masz taki efekt jak na nowoczesnych basenach. Jakies dwa lata temu ze znizkami 1m2 kompletu materialow kosztowal kolo 60zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajkam 10.08.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ja nic nie wyrabiam, ale mam kilka psów Niestety zdarza im się nasiusiać, więc zależy mi na podłodze, w którą to nie wsiąknie... A co to za materiał o basenu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 10.08.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nie mam pojecia jak sie nazywa ale dotykalem to i wygladalo jakby jakby jakies tworzywo ale w przekroju warstwy pod tym tworzywem, to znowu cos jak guma. Ogladalem to na Bartyckiej w W-wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nieprzepuszczalna jest fuga epoksydowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ja nic nie wyrabiam, ale mam kilka psów Niestety zdarza im się nasiusiać, więc zależy mi na podłodze, w którą to nie wsiąknie... A co to za materiał o basenu? A ja już podejrzewałam, że masz domek na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts