Deamos 10.08.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam, Sa jakies przeciwskazania, by podbitke zrobic z plyt OSB?, myslelismy o plytach o grubosci 8mm by nie calosc byla stosunkowo lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 10.08.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Estetyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 10.08.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam, Sa jakies przeciwskazania, by podbitke zrobic z plyt OSB?, myslelismy o plytach o grubosci 8mm by nie calosc byla stosunkowo lekka Samo osb po kilku latach będzie mało estetyczne, a tak pozatym 8 mm to za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 10.08.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 OSB by sie przed polozeniem zabezpieczylo i pomalowalo.W estetyce chodzi wam, ze nie bedzie wzoru desek, ktore nawet plastikowe podbitki imituja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 11.08.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 jak chcesz podejrzec jak to wyglada to obejrz sobie pare blokow, na moim byla wlaśnie podbitka OSB-..bb..b rzadko ja widziałam...a raczej podbitke zaczełam oglądać jak sama zaczełam sie budowac, wczesniej nie widziałam ze jest z OSB, no ale w bloku to taka podbitka zaczyna sie na 4pietrze- wiec kolo 12- 15m. wiec logiczne ze nie bedziesz jej tak zauważał jak w domu,nie odnosze sie do wyglądu zewnetrznego podbitki-..musisz sam zobaczyc, napewno zalezy od wizualnego wygladu Twego domu i ile masz dach poza ściane domu....u mnie prawie 150cm.i jakbym miala tyle oglądać tej podbitki to widzialabym tylko OSB......,czyli obrzydłaby mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 13.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 hej. W casto znajdziesz gotowe podbitki z OSB Mój znajomy ma taką - pomalowaną czymś na brązowo. Wygląda po prostu jak OSB pomalowane na brązowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aawol 13.08.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 wytrzyma góra 10 lat....Wiem bo zrobiłem bramę garażową z osb i po 4 latach odlepiają się pojedyńcze pasemka drewna pomimo wielokrotnego malowania .Brama jest w podcieniu - nie zacina na nią deszcz ani nie pali słońce a pomimo....Jeśłi chcesz podbitkę nie :drewniano-podobną rozważ panele z blachy powlekanej - lekkie, estetycznie wykonane i pod kolor obróbek. Uroda takiego rozwiązania kwestią gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts