szopen 14.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja bym radził poczekać trochę. Od dłuższego czasu słyszę "nie kupuj, poczekaj do jesieni, wtedy będą spadki". Początkowo miałem zamiar czekać do jesieni na owe spadki, ale kiedy tą radę usłyszałem od obcego faceta na zwykłym forum, zrezygnowałem. Tak dużo osób czeka na tą jesień, że jest teoretycznie możliwy wzrost cen mieszkań... Właściwie, to zaraz o tym napiszę chyba więcej w wątku o kryzysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nexxre 19.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Z mojego doświadczenia w mniejszych miejscowościach ciężko ze sprzedawaniem, ale tak jak ktoś tu doradzał, spróbuj wynająć, a chcąc sprzedać to najszybciej prawdopodobnie na: allegro/otodom/forum muratora może i inne portale, oraz zostawianie oferty w max ilości agencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tablo 03.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a dlugo juz sprzedajesz? bo wakacje to handlowy zastoj allegro/otodom/forum muratora... oraz zostawianie oferty w max ilości agencji... nieruchomosci-online.pl - wazne sa dobre zdj. krotkie ogloszenia w prasie lok. nastepnie ogloszenia rozwieszane w poblizu (moze ktos z bloku obok postanowi zmienic mieszkanie na wieksze) a na koncu baner zawieszony na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek2010 06.08.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Mówi się, że każda nieruchomość ma swojego nabywcę tylko trzeba go znaleźć Wiadomo, że bywa iż jest to kwestią czasu, dlatego warto ten czas wykorzystać skutecznie i reklamować nieruchomość w jak najlepszy sposób. Znane sposoby: Portale z ogłoszeniami (gratka.pl, trader, otodom.pl, allegro) Lokalne gazety (najlepiej dodatek nieruchomosci) Chociaż szczerze moim zdaniem to już dzisiaj nie wystarcza, żeby sprzedawać a nie marudzić trzeba zrobić krok do przodu. Trzeba się naprawdę przyłożyć [ moderowano - reklama ] Pamiętaj, że dużo zależy od ceny nieruchomości i od atrakcyjności oferty. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata353 27.10.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Też miałam ten sam problem- sprzedałam mieszkanie ładne 77 m2 za 2500 za metr. Kupiec był JEDEN !. Masakra! Ale wykonczenie domu było sprawą priorytetową, w nieskończoność nie można czekac ,aż się trafi dobra transakcja, bo rynek rzeczywiście stoi.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts