czmirek 10.08.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 http://video.google.com/videoplay?docid=-7105458742770657802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Co tu komentować. Na forum takie posty są: mnie na razie nie przeszkadza ten kociak jak zacznie psocić to kupię odstraszacz na koty do psikania żeby nie sikła a potem piesek złatwi wszelkie problemy z kotkami szwagier ma szczeniaka owczarka niemieckiego bestyjka ma coś kole 6 miesięcy ale to już kawał psa i za kotami nie przepada jednego razu szwagra w środku nocy postawił na nogi wrzask jakby dziecko krzyczało wypadł z domu pognał w kierunku wrzasku i padł ze śmiechu pieseczek złapał sobie bowiem koteczka i leżąc na ziemi trzymał go sobie między łapami i obdzierał z sierści jak się kurę z pierza skubie a kot wrzeszczał w niebogłosy szwagier kota ocalił ale obawiam się że o ile kot mimo wszystko przeżył to ma dożywotnią traumę Ha ha, jakie śmieszne jest! Nie wiem, jak mozna uważać się za inteligentnego normalnego człowieka i taki stosunek do zwierząt mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 11.08.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Hmmmmm ........ Juz nawet termin Polak -Szmalcownik powstal z popiolow dzieki tym ubojniom psow....i przerabiania kotow i psow na smalec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 nie dałam rady ..... skończyłam na początku "jedzenie" ....dotrwałam do 20 minuty i więcej nie dam rady ..... oglądając ten film nasunęło mi się jedno : "człowiek nie brzmi dumnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 11.08.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 obejrzalem ten film do konca z kilkoma przerwami nie dalem rady inaczej.jesli chcemy zrozumiec o co chodzi w tym fimie nalezy obejrzec do konca i posluchac wnioskow sa przejmujace w swojej wymowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 20.08.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 nie dałam rady ..... skończyłam na początku "jedzenie" ....dotrwałam do 20 minuty i więcej nie dam rady ..... oglądając ten film nasunęło mi się jedno : "człowiek nie brzmi dumnie" uwazam ze masz racje czlowiek nie moze byc dumny z tego co robi na tej planecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts