skalniaczek 11.08.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zapraszam wszystkich do wpisywania swoich komentarzy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 11.08.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 11.08.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ciekawie się zapowiada Wasz domek, napisz proszę jaki ma metraż, pozdrawiam i będę "Was śledzić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.08.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witaj domek macie już DUŻY !! a ja podziwiam Twój skalniaczek i roslinki..śliczne!! powiedz mi jakim kamieniem wyłożyłaś ten skalniaczek bo bardzo mi sie podoba?? jak sie nazywa i jaki drogi był???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 11.08.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam, W sumie domek ma 330 m2 łącznie z piwnicami, na całej powierzchni domu. Natomiast powierzchni użytkowej jest ok. 185 m2. W projekcie jest ciut mniej chyba 178 ale nad drugim garażem zamiast strychu zrobiliśmy sobie sypialnię, podwyższając tylko ściankę kolankową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 11.08.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kamienie, które są wszędzie na mojej działce to okazy tubylcze , wapienne skały . Była ich cała masa. ok. 55 wywrotek z kopania fundamentów. Pomieszane niekiedy z gliną. Zostawiłam sobie ich trochę żeby urozmaicić ogródek. Więc jak widzisz były całkowicie bezpłatne . Nie raz nawet miałam ochotę komuś zapłacić żeby mi je z działki zabrał, tak dużo ich było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.08.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 podaj adres!!!!!!!!!!!!!! przyjade po te kamienie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 11.08.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Fajna działka, bardzo lubię nierówności terenu. Będę was obserwował duży domek, tylko tych kamieni żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 12.08.2009 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Wiesz, jest nawet szansa wybrać ich trochę . Bo nasze wywieźliśmy nawet sama nie wiem gdzie, natomiast mój sąsiad, który miał ten sam problem, wywiózł je nieopodal. Sama sobie jeszcze coś wybierałam z tej jego kupy. Jak tylko masz ochotę zapraszam do grzebania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 prosze napisz mi w jakich stronach mieszkasz?? mówie poważnie o tych kamieniach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 12.08.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Woj. małopolskie, Olkusz, Chyba trochę daleko od Ciebie . Ale może się skusisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 a co u Ciebie tak cicho? widzę że planujecie spokojnie wykańczać przynajmniej siebie nie wykończycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 13.11.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Cicho, bo to na takim zadu...u. Ale faktycznie, w tym roku się nie przemęczamy. Chcieliśmy wreszcie mieć jakieś media, więc powoli to robimy. A te instytucje: gazownia, wodociągi i prąd nie chcą się spieszyć one zawsze mają czas, a jak go nie mają to od czego są aneksy do umowy. W przyszłym roku to dopiero zobaczysz , będziemy szli jak burza. Chyba mnie nie przegonisz . Na razie podgladam inne dzienniki i tak jak Ty szukam inspiracji na wykończeniówkę. A moje peferencje zmieniają się nieustannie , nie wiem co z ty zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzien dobry przyszłam sie przywitac za gladam do Was od jakiegoś czasu ale teraz postanowiłam zostawic slad w Waszych komentarzach ,domek bardzo ładny bedę zagladac do Was jak i sie teraz systematycznie udzielac w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 25.11.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witaj Jessi! Jest mi niezmiernie miło, że do mnie zawitałaś . Muszę Ci się do czegoś przyznać. Ja też podglądam twój dziennik . Będę tam teraz jeszcze częściej zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.11.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 popatrz, przyszłaś do mnie i tak sobie myślałam-nick znajomy tylko w avatarku domek nie ten a tu się okazuje, że jak najbardziej ten tylko w żółciutkiej sukieneczce ps. preferencje łazienkowe masz super, i kanapa salonowa też fajna, czy to filc jakże modny w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 30.11.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Hej Kama, Kiecka mojego domu, to tak naprawdę dopiero halka . Pociągnęliśmy tą szarą masę po ociepleniu żółtym gruntem. Z daleka wygląda "prawie" jak tynk. Natomiast kanapę znalazłam na stronie firmy agpol. Podobał mi się jej kształt. Zresztą nie tylko jej. Mają wiele kanap, które by fajnie się prezentowały. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.12.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 masz już choinkę? nie? to przyniosłam dwie!Wesołych i spokojnych Świąt życzę!http://arch.blox.pl/resource/choinka_do_gory_nogami.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 21.12.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Hej, Dziękuję jakie piękne! Choinkę już mam. Moja mała dziewczyna maltretowała nas już od dwóch tygodni. Musieliśmy ją ubrać już teraz . Ale twoją przyjmę z wielką radością. ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboCop1719505877 14.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 podaj adres!!!!!!!!!!!!!! przyjade po te kamienie!!!!!!!!!!!! Szlak Orlich Gniazd czyli... Jura Krakowsko-Częstochowska NAJ!!! - piękniejsza kraina w Polsce cała "zryta" wapiennymi przepięknymi ostańcami... okolice domku Skalniaczka wyglądają mniej więcej tak: http://img197.imageshack.us/img197/1449/k007jc0133.jpg http://img36.imageshack.us/img36/4905/k007jd0002.jpg http://img12.imageshack.us/img12/1096/k007je0053.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts