skalniaczek 18.01.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dokładnie Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 16.07.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witam. Faktycznie fajną wybraliście elewacje, a przynajmniej chodzi mi o kolor Sami będziemy myśleć o czymś podobnym, może nieco jaśniejsze. Czasem jest ciężko znaleźć dobrą ekipę, ale my narazie do ekip mamy szczęście Niech waszej ekipie dalej praca pali się w rękach Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 19.07.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dziękuję , ale jak widzisz ostateczna wersja rodziła się w bólach i nie obyło się bez komplikacji. Jak do tej pory to tylko jeden "strzał" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ywis 09.12.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 WitamWidzę, że dom z Ytonga. Jaka grubość? Wystarczy bez ocieplenia? Jestem na etapie takich rozterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 15.02.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam, Niestety dawno tu nie zaglądałam, przepraszam za opóźnienie. Mamy ytonga 25 cm + 12 cm styropian. Zobaczymy w trakcie eksploatacji czy było to wystarczające Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts